SEGRE

LLEURE CERTÀMENS

Èxit de la primera fira de ‘clicks’ d’Alpicat amb 4.000 visitants

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Aproximadament quatre mil persones, majoritàriament famílies amb canalla, van visitar la fira Playmobil Alpiclick, celebrat aquest cap de setmana a Alpicat. Davant de l’èxit d’aquesta primera edició, que fins i tot va superar les expectatives de l’organització, l’ajuntament ja es planteja potenciar-la, buscant un nou emplaçament més espaiós.

I és que durant el dia d’ahir es van registrar cues de fins a mitja hora per entrar a la sala La Unió, que acollia la mostra, organitzada pel consistori d’Alpicat juntament amb Click Factory Fest.

L’alcalde, Joan Gilart, va afirmar que s’ha aconseguit l’objectiu marcat, que era “posar en contacte de manera més directa pares i fills a través d’una activitat lúdica, fomentant la diversió intergeneracional”. Part de la recaptació de Playmobil Alpiclick es donarà a Aremi, fet que la presidenta de l’entitat, Mercè Batlle, que va visitar la fira, valora molt positivament.

Els visitants a la fira van poder disfrutar al llarg de tot el dia de diorames Playmobil, jocs de taula, tallers creatius, projeccions de pel·lícules i actuacions de màgia. Les activitats estaven incloses en el preu de l’entrada (tres euros i gratis per a menors de tres anys).

tracking