SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor un motorista a la rotonda dels Alamús

La víctima mortal és un veí de la Roca del Vallès de 67 anys || Va caure després de perdre el control de la moto a l’LL-11

Creado:

Actualizado:

Un motorista de 67 anys i veí de la Roca del Vallès va morir ahir al migdia en un accident a la rotonda de la carretera LL-11 als Alamús, segons va informar el Servei Català de Trànsit. L’accident es va produir cap a les 13.15 hores en el quilòmetre 2,5 de la carretera, entre els termes municipals dels Alamús i Lleida. Per causes desconegudes i que actualment s’investiguen, un motorista, J. J. O., va perdre el control de la moto, va impactar contra un senyal i va caure a terra, on va quedar greument ferit. Fins al lloc es van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que el van evacuar, encara que va morir poc després. La carretera LL-11 que enllaça Lleida amb l’A-2 pels Alamús registra una alta sinistralitat.

Aquest any han mort un total de vint-i-vuit persones en accidents de trànsit a les comarques de Lleida, cosa que representa un descens d’un 34% respecte al mateix període de l’any passat, quan ja es comptabilitzaven quaranta-un morts.

D’altra banda, dos persones van resultar ferides ahir a primera hora del matí en una sortida de via a Bellvís. També hi va haver dos sinistres més a Alcarràs i Almenar.

La moto sinistrada va quedar a l’interior de la rotonda de l’LL-11 als Alamús.

La moto sinistrada va quedar a l’interior de la rotonda de l’LL-11 als Alamús.

tracking