SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Rupnik rescindeix contracte i el Lleida fitxa Agustí Sans

El Fuenlabrada ha pagat el doble de la clàusula per emportar-se el base eslovè

Sans ha pertangut les últimes set temporades al Joventut.

Sans ha pertangut les últimes set temporades al Joventut.

Creado:

Actualizado:

En:

Luka Rupnik es va desvincular ahir de l’Actel Força Lleida per incorporar-se avui mateix a les files del Fuenlabrada de la Lliga ACB, que ha acceptat pagar el doble de la clàusula de rescissió que tenia estipulada al seu contracte el base eslovè per poder tenir-lo a punt per al partit del pròxim cap de setmana davant del València Basket.

El club lleidatà, que inicialment pretenia retenir-lo fins al duel d’aquest divendres davant del Prat al Barris Nord, ha acabat cedint a les pressions de Rupnik. El jugador es va reunir després de l’entrenament d’ahir amb el president, Félix González, i amb el tècnic, Borja Comenge, per demanar-los que el deixessin marxar ja al club madrileny, amb el qual la setmana passada havia arribat a un acord per al que quedava d’aquesta temporada i dos més.

L’Actel Lleida, tanmateix, no ha tardat a trobar-li un substitut. Segons després d’anunciar-se la marxa de Rupnik, el club feia oficial el fitxatge del base balear Agustí Sans, que avui ja s’exercitarà amb els seus nous companys i firmarà un contracte d’un mes si supera la revisió mèdica. Sans, de 21 anys i 1,94 metres d’alçada, era la primera opció que estudiava Borja Comenge per suplir l’eslovè, tal com va anunciar SEGRE dissabte passat, després que l’exblaugrana Víctor Sada, que està sense equip entrenant-se amb el filial del Barça, declinarà l’oferiment lleidatà per fitxar.

Sans ha passat gairebé tota la seua fase de formació al planter del Joventut de Badalona, al qual va arribar en edat cadet, encara que aquest estiu passat li van rescindir el contracte després de set temporades, les tres últimes al Prat (una a LEB Plata i dos a Or), equip vinculat a la Penya. En el quadre barceloní va signar de mitjana la passada temporada 7,8 punts, 2 rebots i 1,3 assistències en els 22 minuts de mitjana que va jugar.

El jugador de Maó, que estava entrenant-se al Saragossa d’ACB, ha sigut internacional amb Espanya en totes les categories i ha aconseguit la medalla de bronze a l’Europeu sub-16 i sub-18 i la plata en el torneig continental sub-20 fa un parell d’anys.

tracking