SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Comenge: “Sense Rupnik haurem de canviar la manera de jugar”

Comenge avisa que “seria un error” pensar que Sans pot actuar com l’eslovè

Agustí Sans, al costat del segon entrenador Jorge Serna, durant el seu primer entrenament amb l’Actel.

Agustí Sans, al costat del segon entrenador Jorge Serna, durant el seu primer entrenament amb l’Actel.

Creado:

Actualizado:

En:

La marxa de Luka Rupnik al Fuenlabrada i l’arribada d’Agustí Sans per cobrir la vacant provocarà canvis substancials en l’estil de joc que ha exhibit fins ara l’Actel Força Lleida. “Luka era el protagonista absolut del nostre joc, absorbia tantes coses i donava un toc tan personal a l’equip que ara sense ell tot canvia absolutament, i més en una posició tan important com la de director de joc. Era un jugador especial al qual vam posar l’equip a les mans, i ara que no hi és ho hem de canviar tot”, va assegurar ahir Borja Comenge.

El tècnic considera la marxa de l’eslovè com una cosa positiva, en què les dos parts han sortit guanyant. “El jugador se’n volia anar i ha sigut molt honest amb nosaltres i nosaltres amb ell. Va venir aquí per sentir-se de nou jugador, tenir protagonisme i jugar lliure sense temor a l’error, amb l’objectiu de fer millor l’equip i mostrar-se per trobar ofertes millors, i és el que ha passat. En el moment en què li va arribar l’oferta tenia al cap el Fuenlabrada i el millor era que se n’anés.”

El tècnic va afegir: “Vull interpretar aquesta marxa com una cosa positiva. Ell va venir aquí per a això i ho ha aconseguit, i nosaltres hem tret moltes coses d’ell. És una operació en la qual tots hem sabut guanyant. Tant de bo fem moltes operacions com aquestes que ens permetin guanyar partits i millorar el nivell econòmic del club.”

Comenge, que si bé ja comptava amb la seua marxa, no esperava que fos tan aviat, apunta sobre el seu substitut, Agustí Sans, que ahir ja es va entrenar, que “seria un error pensar que pot fer de Rupnik, perquè voler fer jugar Sans com ell seria com fer jugar Alzamora com si fos Demétrio. Hem d’analitzar quins són els punts forts de l’Agustí i fer que ens ajudi, que se senti còmode”. Pel que fa al nou fitxatge ,va destacar que “té molt bon nivell físic, bona mentalitat defensiva i és capaç de jugar a molt ritme”.

tracking