SEGRE

ESPORTS

El Zaragoza destituye Imanol Idiakez, exentrenador del Lleida

Després de l’empat del Saragossa davant del Tenerife a La Romareda

Imanol Idiakez, ex entrenador del Lleida, destituido

Imanol Idiakez, ex entrenador del Lleida, destituido

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Imanol Idiakez ha estat destituït aquesta nit com a tècnic del Saragossa, va informar el club aragonès en un comunicat emès després de l’empat davant del Tenerife (1-1) a La Romareda.

"El Consell d’Administració del Real Saragossa, a instàncies de la Direcció Esportiva, ha pres la decisió de prescindir dels serveis del fins ara tècnic del primer equip, Imanol Idiakez, i dels seus ajudants, Mario Gibanel i Néstor Orozco", indica l’escrit.

El Saragossa agraeix "la professionalitat i l’entrega posada de manifest per Idiakez i els seus ajudants en la seua tasca al capdavant de l’equip, mentre els desitja futurs èxits professionals".

L’entrenament de dilluns a la Ciutat Esportiva en principi serà dirigit per Andrés Ubieto i Javier Chocarro, si bé el Saragossa precisa que té previst donar a conèixer el nom del relleu d’Idiakez.

El Saragossa ocupa el setzè lloc de la taula de LaLiga 1/2/3, amb dos punts de renda respecte a la zona de descens i a quatre de la de promoció.

Idiakez, de 46 anys, va fitxar pel conjunt aragonès el juny passat i va firmar per una temporada amb opció a prorrogar el contracte per una altra més. Anteriorment havia dirigit a la Real Sociedad B, Poliesportiu Empriu, Guijuelo, Reial Unió, Toledo, Lleida i AEK Larnaca xipriota.

tracking