SEGRE

VÍDEO. Àlex Màrquez es mostra confiat en guanyar el Mundial

Diu que la pressió la tenen els altres pilots

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Àlex Màrquez es mostra positiu de cara a guanyar el mundial de Moto2. El pilot de Cervera té ara mateix 40 punts d'avantatge respecte als seus perseguidors i assegura que la pressió la tenen la resta dels pilots. Les quatre les finals que li queden per endavant al pilot lleidatà (Japó, Austràlia, Malàisia i València) esdevenen "bons circuits per a mi", ha remarcat.

El pilot afirma que enguany té un molt bon ‘feeling’ amb la moto i que té els cinc sentits posats en el següent gran premi.

Aquests dies aprofita per estar amb els seus i preparar-se per marxar al Japó el dilluns vinent.

Àlex Màrquez ha atès els mitjans aquest dimecres al Castell templer de Lleida, on s'ha fet la presentació del projecte Pekin 2022, del qual és padrí. La iniciativa ajuda a trobar patrocinadors a quatre esquiadores per poder arribar a participar als pròxims Jocs d'Hivern.

Àlex Màrquez apadrina un proyecto para ayudar a encontrar patrocinadores para cuatro esquiadoras para poder llegar a participar en los próximos Juegos de Invierno.

Àlex Màrquez apadrina un proyecto para ayudar a encontrar patrocinadores para cuatro esquiadoras para poder llegar a participar en los próximos Juegos de Invierno.Magdalena Altisent

tracking