SEGRE

El Govern espanyol aprovarà dimarts una rebaixa del 50 % en el lloguer a bars i locals

Los bares de Lleida reanudan la actividad pero el frío hace que pocos clientes opten por las terrazas

Los bares de Lleida reanudan la actividad pero el frío hace que pocos clientes opten por las terrazasACN

Publicado por

Creado:

Actualizado:

El Govern espanyol prepara l’aprovació per a aquest dimarts en Consell de Ministres d’un reial decret pel qual les grans tenidors d’immobles hauran d’aplicar una rebaixa del 50 % en els lloguers a locals d’hostaleria i comerç.

Segons l’esborrany que ultima el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, el text inclourà, tret de modificacions, incentius fiscals per a aquells que no siguin grans tenidors (menys de deu locals urbans en propietat) i rebaixin les rendes que obtenen pel lloguer dels seus locals dedicats a l’hostaleria i al comerç.

Les treus pels lloguers, segons l’esborrany de la futura norma, es refereixen al període de l’estat d’alarma i sempre que no hagi existit un acord entre les parts per a una rebaixa de la renda, han confirmat a EFE fonts del Ministeri.

El document compta ja amb un consens ampli, segons avança aquest dissabte "El País", i afegeix que la mesura no minvarà els comptes públics com ha insistit des de fa setmanes la ministra del ram, Reyes Maroto.

Aquest pla de xoc per mitigar els efectes de la crisi del coronavirus en l’hostaleria i el comerç s’ha hagut de postergar en diverses ocasions davant de l’absència d’un consens.

El Gobierno aprobará el martes una rebaja del 50 % en el alquiler a bares y locales

El Gobierno aprobará el martes una rebaja del 50 % en el alquiler a bares y localesEFE/Enric Fontcuberta/Archivo

tracking