SEGRE

PATROCINAT

La Fundació Aspros renova la imatge pel seu 60è aniversari

Noves oficines d'Aspros.

Noves oficines d'Aspros.

Publicado por

Creado:

Actualizado:

La nova marca de l’entitat lleidatana, degana en l’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual, reforça els seus valors, com la generositat, la confiança i les persones “perfectament imperfectes”

Unes formes de lletres rodones desiguals, que representen que tots som perfectament imperfectes. Aquest ha sigut el leitmotiv escollit per la Fundació Aspros per presentar la seva nova imatge corporativa, que s'emmarca en el 60è aniversari de la Fundació, que es commemorarà l’any pròxim. L’entitat lleidatana degana en l’atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual estrena logotip i imatge corporativa amb l’objectiu de modernitzar-se, alhora que manté els valors essencials del seu esperit fundacional.

Tal com explica el seu director executiu, Enric Herrera, “les famílies que van crear Aspros estarien orgulloses d’on hem arribat. Però ara és necessari canviar la nostra imatge i agafar impuls per donar a conèixer els nous projectes i serveis que oferim”.

La nova imatge corporativa, creada per l’agència lleidatana OMA, busca reforçar els valors i l’essència de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies, que sempre estan al centre i mirant cap al futur amb elles.

El nou disseny té en compte tres elements: La tipografia Ubuntu (un nom que parteix de la creença sudafricana basada en la generositat envers els altres, la humilitat i l’empatia); colors com el blau (que representa la confiança), el gris blavós (transparència), el taronja pastel (sensibilitat) i el groc pastel (alegria); les noves formes que representen que tot som perfectament imperfectes (rodones desiguals).

La nova imatge i el logotip, igual que la Fundació Aspros, neixen d’un compromís i una convicció: Millorar la qualitat de vida de la gent i acompanyar les famílies. Per reforçar gràficament aquest missatge, s’han canviat majúscules per minúscules i s’ha renovat la imatge dels Centres Especials de Treball (CET). A més, la Fundació estrena enguany noves oficines, ubicades al carrer Joana Raspall, n. 30 de Lleida.

La Fundació Aspros atén a persones amb discapacitat intel·lectual. Actualment, són més de 500 les famílies ateses en àrees d’acolliment residencial, servei de teràpia ocupacional, servei ocupacional d’inserció i formació professional. Els serveis de la fundació aporten una millora de qualitat de vida tant a les persones ateses, com a les seves famílies.

Des dels seus inicis, l’any 1962, la Fundació Aspros ha seguit una filosofia plenament humanista que donés sentit a aquella frase del premi Nobel de la Pau, Nelson Mandela, en la qual deia: “Una persona es fa humana a través d’altres persones”.

tracking