SEGRE
Earthing, la connexió amb la Terra

Earthing, la connexió amb la TerraJUDITH BASOLS

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Per Quan estem

amb els peus descalços damunt del planeta Terra, tot el nostre cos de cap a peus té un potencial elèctric zero i no pots carregar-te amb cap càrrega positiva. Formes part de la Terra. Estàs protegit contra qualsevol cosa que succeeixi a l’atmosfera. Si hi ha càrregues positives en el teu entorn i se t’adhereixen, la Terra facilitarà els electrons que eliminaran les càrregues positives i mantindran el teu potencial en el mateix nivell que té: zero volts.

Res pot canviar el teu potencial elèctric si estàs connectat al planeta.

Estar connectat a la Terra suposa que els òrgans interns del teu cos es troben protegits de qualsevol interferència electroestàtica o electromagnètica de l’atmosfera. Això vol dir que conservarem l’homeòstasi i la salut del nostre organisme. Això inclou la digestió, les reparacions internes, la cicatrització de les ferides i totes les activitats metabòliques.

El cos humà és l’instrument més complex d’aquest planeta. Ha evolucionat en contacte amb la Terra. Tots els seus processos interns són com circuits elèctrics.

Els estudis que fins ara s’han fet per observar l’efecte que té en nosaltres estar en contacte amb el nostre planeta posen en relleu la importància d’aquest fet per a la nostra salut psicofísica. Reducció de l’estrès, de l’insomni, dels nivells de dolor, disminueix l’efecte del

jet lag

, reducció de les malalties que generen inflamació, etc.

Va ser l’home prehistòric qui va començar a protegir-se els peus fa uns 15.000 anys.

Per altra banda, els prehistòrics també dormien aïllats del terra damunt de les pells dels animals i més endavant damunt d’herba o la palla.

Aquestes dades ens fan reflexionar de com i quan els humans ens hem aïllat de l’energia de la Terra. Diuen que el dia que es va inventar el calçat ens vam desconnectar de l’energia de la Terra i que des de llavors els nivells d’estrès han augmentat i la immunitat ha disminuït.

Quan estem amb els peus descalços damunt de qualsevol superfície no aïllant: ja sigui a la platja, a la terra, damunt de la gespa, dins d’un riu o del mar el nostre organisme s’equilibra i elimina tots els radicals lliures. Un acte ben senzill per mantenir cap i ment sans!

Aquest estiu treu-te les sabates i endolla’t a la Terra!

Et sentiràs ple d’energia i vitalitat!

Earthing, la connexió amb la Terra

Earthing, la connexió amb la TerraJUDITH BASOLS

tracking