x
Catalán Castellano
Regístrate | Iniciar sesión Regístrate Iniciar sesión
Menú Buscar
Buscador de la Hemeroteca
Segre Segre Premium

Llegir persones

Actualizada 30/07/2019 a las 12:07
Susanna Barquin

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© Susanna Barquin

Aquest mes, canviaran les seves finances, amb noves metes i prioritats. No desesperi davant dels moments d’alta tensió econòmica: els planetes estaran de part seva i l’ajudaran a trobar la manera de cobrir despeses. Cap al 16, posposi aquesta negociació per al mes vinent. La lluna nova del 31 portarà optimisme i determinació per a seguir endavant. El paràgraf anterior és la predicció per al juliol de la famosa astròloga Susan Miller. Si vull més detalls, puc consultar el web i llegir: probablement, la flexibilitat serà un factor clau pel que fa a una bonificació o un altre pagament generós. Si teniu una reunió amb el vostre supervisor i teniu previst discutir un paquet de beneficis, explicar-vos que la vostra versatilitat funcionarà a favor vostre. És probable que hagueu de mantenir un acord final, però pot ser que calgui tenir en compte una consideració logística important. Tot i això, tingueu totes les preguntes pertinents a punt i escolteu atentament. Això suposarà una transició senzilla a mesura que obriu el camí cap a una fita financera. Sembla que el meu signe gira entorn als diners, però no en trec res més en clar.

Podria fer-ho també a l’entorn de l’amor, la carrera professional o la salut, que són els grans temes que ens preocupen a totes les persones del món sense diferència. De nosaltres depèn decidir si les prediccions astrològiques són una presa de pèl o no. I, en cas que ho siguin, haurem d’assumir que som davant del frau més gran de la història de la humanitat. Més enllà de les creences de cadascú, convé conèixer que hi ha un conjunt de tècniques, anomenades lectura en fred, que utilitzen des d’astròlegs a estafadors, passant per tarotistes, sanadors, comercials, economistes, polítics o capellans.

Algunes d’aquestes tècniques: Efecte Dr. Fox. Es tracta de presentar-se com un expert, amb un currículum impressionant, sobre una matèria. Tot el que digui aquella persona serà processat com a cert. Una variació d’aquesta tècnica és parlar molt i ràpid, exposant tots els detalls del producte que volem vendre, sense donar temps al potencial comprador perquè elabori els seus dubtes. Arc de Sant Martí. Consisteix a atribuir una característica i la contrària. Per exemple, la predicció del meu signe parla de canvis en les finances, que poden ser a l’alça o a la baixa. És la tècnica que s’utilitza en política i que coneixem abastament: abaixarem els impostos i mantindrem els serveis públics. Fal·làcia de Barnum. Es tracta d’exposar una afirmació tan genèrica que és impossible que no estiguem d’acord. El fet borrós. Es tracta de predir alguna cosa tan poc concreta que qualsevol cosa que passi hi encaixarà.

Hi ha més tècniques, totes adreçades a llegir persones. I totes necessiten que nosaltres siguem crèduls.

Descubrir
Lo más...
segrecom Twitter

Opiniones sobre @segrecom

Envía tu mensaje
Segre
© SEGRE Calle del Riu, nº 6, 25007, Lleida Teléfono: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre