SEGRE

Més hores d'oci en línia

El 30% dels usuaris d’internet afirma que dedica diàriament més de quatre hores a entreteniments

Més hores d’oci en línia

Més hores d’oci en líniaSEGRE

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Durant l’últim any, com a conseqüència de la pandèmia i el confinament derivats de la Covid-19, els usuaris han experimentat importants canvis en els seus hàbits digitals, tant a nivell personal com professional, i els beneficis del món online s’han evidenciat més que mai.

L’adopció de noves pràctiques i usos de la tecnologia ha accelerat la digitalització de les llars i entorns laborals. Com a conseqüència de tot això, les comunicacions, l’educació, la feina, fins i tot l’entreteniment i el lleure, àrees directament afectades per la pandèmia, tenen un vincle cada vegada més sòlid amb internet.

Així, el 92% dels espanyols afirma dedicar més hores a l’oci en línia des del començament de la pandèmia, segons l’estudi de Celside Insurance, líders a Europa en assegurances per a dispositius mòbils i connectats, realitzat per Ipsos a través de la seva plataforma Ipsos Digital.

La digitalització de les llars i l’àmplia oferta d’entreteniment que ofereix internet són algunes de les claus que han afavorit un consum més estès de l’oci digital a casa. Actualment, el 92% dels espanyols afirma invertir el seu temps d’oci a la llar a gaudir de l’entreteniment en línia.

A més, durant l’últim any, les limitacions socials derivades de la pandèmia han jugat també un important paper en el consum d’aquest tipus d’oci. El 30% dels usuaris estima que inverteix diàriament més de 4 hores en l’entreteniment digital, dels quals el 12% podria superar fins i tot les 6 hores.

Així mateix, més de la meitat dels espanyols (57%) gaudeix del seu temps d’oci en línia a través del smart TV, amb el telèfon intel·ligent (40%) com el segon dispositiu més utilitzat, seguit de l’ordinador portàtil, en tercer lloc (36%).

El contacte amb els éssers estimats, escoltar música o gaudir de sèries i pel·lícules són algunes de les activitats preferides pels usuaris quan es tracta de consumir entreteniment en línia amb el seu telèfon intel·ligent. Així, el 68% dels espanyols gaudeix conversant amb els seus amics i éssers estimats.

L’estudi també conclou que el 63% ho fa servir per escoltar música, mentre el 58% l’utilitza per realitzar vídeos i fotos i un 51% per veure sèries i pel·lícules. L’estudi també esmenta que el 46% afirma participar en jocs online.

Més hores d’oci en línia

Més hores d’oci en líniaSEGRE

tracking