SEGRE
Cirurgia? Art i IA!

Cirurgia? Art i IA!SEGRE

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Les apps que canvien el rostre

fa temps que existeixen i algunes van causar furor en el seu moment. Un bon exemple és una de les primeres que es van popularitzar, FaceApp, tot i que després dels dubtes de privacitat que va generar la seva popularitat va anar en baixada lliure durant un temps.

En aquell cas, els usuaris de l’app podien afegir anys o treure’n a les seves fotografies.

En els darrers mesos n’hi ha una que triomfa entre tot tipus de públic.

Parlem de Voilà AI Artist, el que es podria interpretar en una traducció lliure en alguna expressió com ara

Aquí tenim l’artista

. Només fa falta una fotografia i la creativitat de l’usuari.

El

software

i la intel·ligència artificial (IA) fan la resta. Tothom qui vulgui es pot convertir en aquell dibuix animat que sempre ha estat especial per a ell.

És cert que hi ha força aplicacions que “juguen” a propostes similars, però sigui pel que sigui aquesta ha conquerit milions d’usuaris en les darreres setmanes. Així, en només quatre mesos, s’ha descarregat més de 10 milions de vegades a Play Store, la tenda virtual de Google.

Apple, per la seva banda, ha assegurat que és la més descarregada de les darreres setmanes a la seva App Store: supera Tik Tok i HBO Max.

El procediment és simple i el resultat espectacular.

Com a model s’utilitza aquest estil Disney Pixar que aconsegueix que els personatges siguin tan reconeixibles: caps delineats, ulls grans i expressius, nassos arromangats, pell suau i aquesta expressió que tempta tohom a abraçar-los. L’app s’ajuda també de la intel·ligència artificial per aconseguir-ho, i alhora, canviar qualsevol imatge que es desitgi.

Per començar, l’usuari pot seleccionar la imatge que vulgui editar (l’aplicació inclou una galeria amb imatges de personatges famosos amb els quals es pot practicar) o la pot agafar directament amb la càmera, per posteriorment passar al mode Edició. A partir d’ara pot escollir el tipus d’efecte que vulgui aplicar, i aquí precisament els tres efectes que recorden Disney (Royalty 3D, Nadó 3D, dibuixos animats 3D, Renaixement, dibuixos animats 2D i Caricatura).

Un cop fet, es guarden els canvis i la imatge es queda a la galeria.

Oi que ara entenen com és que darrerament un gran nombre dels seus contactes han canviat la seva foto de perfil de les xarxes per imatges de dibuixos animats? Voilà AI Artist és la resposta a aquest enigma 2.0.

De moment, l’aplicació és gratuïta, tant per a Android com per a dispositius d’Apple.

Això sí, val la pena mirar la política de privacitat.

.

Cirurgia? Art i IA!

Cirurgia? Art i IA!SEGRE

Cirurgia? Art i IA!

Cirurgia? Art i IA!SEGRE

Cirurgia? Art i IA!

Cirurgia? Art i IA!SEGRE

Cirurgia? Art i IA!

Cirurgia? Art i IA!SEGRE

Cirurgia? Art i IA!

Cirurgia? Art i IA!SEGRE

tracking