SEGRE

Gossos i gats busquen família a Tinder

Una protectora d’animals alemanya usa l’app de cites per a mascotes abandonades

buscant acollidors via mòbil. Tinder ensenya perfils d’usuaris que es trobin a prop; així els interessats a adoptar poden conèixer in situ els animals.

buscant acollidors via mòbil. Tinder ensenya perfils d’usuaris que es trobin a prop; així els interessats a adoptar poden conèixer in situ els animals.ARXIU

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Molts animals al món estan a l’espera de ser adoptats, tot i que sovint la família perfecta que els vulgui tarda a arribar. És per aquest motiu que una protectora d’animals alemanya va decidir publicar els perfils de les seves mascotes a l’aplicació de cites Tinder per trobar-los una llar adequada. L’esperança de l’Associació per al Benestar dels Animals de Munic –nom de la protectora– és que les persones que busquen l’amor es conformin amb la companyia d’un gat o un gos.

Amb aquest objectiu, la protectora va encarregar a una agència de publicitat que fes fotografies professionals a quinze animals, entre ells un gat blanc i negre anomenat Capità Kirk, que han publicat a Tinder. Tots els animals que es postulen per trobar una nova llar són animals ja crescuts, que en moltes ocasions són rebutjats per la gent, que prefereix cadells, però no per això són menys carinyosos.

Jillian Moss, de la protectora d’animals, va dir que diverses persones han lliscat cap a la dreta a Tinder per concertar la primera cita. “La resposta de la gent ha estat una bogeria”, va afirmar. Els responsables de crear els perfils d’aquests candidats a trobar una nova família, són els professionals de l’agència de publicitat Agency Territory, que afirmen que un perfil atractiu resulta clau per l’èxit de la iniciativa.

Benjamin Beilke, que és qui s’encarrega de la comunicació a través de Tinder del refugi, va parlar de les expectatives: “Esperem que aquests animals realment trobin una nova parella, un perfect match a llarg termini i no només durant unes setmanes”.

La mesura es produeix enmig de les preocupacions dels grups de benestar animal que les altes tasses d’adopció observades durant el confinament per la Covid-19 s’estan desaccelerant i podrien revertir-se a mesura que la pandèmia disminueixi.

La intenció de les associacions a través d’aquesta campanya és cridar l’atenció al publicar els perfils a Tinder i d’aquesta manera tenir més possibilitats que les mascotes també puguin trobar l’amor i arribar a una bona llar adoptiva. S’ha de tenir en compte que Tinder sobretot ensenya perfils d’usuaris que es trobin geogràficament a prop. Per tant, tots els que han mostrat interès poden apropar-se a adoptar aquests animals si volen, tal com esperen que succeeixi vista la resposta obtinguda. Potser una mascota no és la classe d’acompanyant que busquen algunes de les persones que utilitzen Tinder, però en els refugis saben que molts s’enamoren dels animals només veure’ls i segurament han trobat una bona manera de trobar-los una llar.

buscant acollidors via mòbil. Tinder ensenya perfils d’usuaris que es trobin a prop; així els interessats a adoptar poden conèixer in situ els animals.

buscant acollidors via mòbil. Tinder ensenya perfils d’usuaris que es trobin a prop; així els interessats a adoptar poden conèixer in situ els animals.ARXIU

tracking