SEGRE

2.0

Els perfils de moda a TikTokcinc dels 'influencers' que marquen tendència a les xarxes amb estils molt personals

Els perfils de moda a TikTokcinc dels ‘influencers’ que marquen tendència a les xarxes amb estils molt personals

Els perfils de moda a TikTokcinc dels ‘influencers’ que marquen tendència a les xarxes amb estils molt personalsSEGRE

Publicado por

Creado:

Actualizado:

4

1. Esty Coves: Aquesta tiktoker sempre està en primera línia.

No només fa virals de tota mena i els millora donant-li el toc personal, sinó que demostra la seva passió per la moda fent hauls de les peces perquè tots puguem copiar el seu estil. Els seus outfits favorits els protagonitzen dessuadores i camiseres oversize, una moda que va venir fa uns anys per quedar-se, no només per com llueix sinó també per la seva comoditat.

2.

Álvaro Antoli: Un dels grans de TikTok, tot un referent per als més joves pel que fa a moda. També s’uneix a l’estil urbà, amb un toc més esportiu.

El seu contingut és molt variat: festes, viatges, challenges, esport, animals. Tot un crac en els continguts de la xarxa.

És partidari que no cal complicar-se als looks per destacar, perquè de vegades menys és més. Qualsevol peça esportiva bàsica pot encaixar en el seu estil, des d’unes Nike fins a una dessuadora de Puma.

3.

Twin Melody: Les bessones més famoses d’Espanya són un dels duets més icònics d’internet. Acumulant més de 15 milions de seguidors a la xarxa social.

Amb només 23 anys s’han convertit en el referent de moltes adolescents que imiten els seus estils. Són la representació de l’esperit jove més fresc i viu, i ho mostren a través dels seus looks, sempre conjuntats.

Les faldilles i els tops són algunes de les peces més preuades d’aquestes joves, sempre de colors vius i allunyats de la sobrietat i l’avorriment.

4. Samuel López: Aquest tiktoker és dels més capdavanters en el seu estil.

Els seus balls no paren de crear sensació entre els usuaris, demostrant que ser molt bo en això és suficient per aconseguir un lloc al podi dels influencers. El seu estil és únic, vestint peces que s’inspiren models retro, com la jaqueta dels vuitanta de Nike i l’estampat tie dye, però combinant-les de la forma més moderna.

5. Ángela Mármol: Una de les tiktokers al top 5 pel que fa a seguidors.

Amb un marcat estil propi, aquesta noia no deixa indiferent per l’energia que desprèn a cadascun dels seus vídeos. A més de tenir un estil força urbà, no amaga que és fan de l’animal print, dels quadres o del camuflatge, donant un aire molt personal al seu contingut.

1

5

2

Des de fa un temps, TikTok s’ha convertit en una de les xarxes socials que trepitgen amb més força. Ens assegura rialles, ens permet ser creadors de continguts, produir tendències virals com mai no les havíem vist i fins i tot serveix de canal perquè els famosos ens confirmin alguns dels rumors més comentats.

Com es podia esperar, la moda no queda fora d’aquesta llista, i és que són molts els usuaris que han trobat inspiració per als seus outfits als TikTokers que pugen continguts dia a dia amb els seus looks preferits. Els seus estils més urbans alimenten aquesta xarxa social que ens deixa nombroses opcions de vestimenta.

Per això els més virals ens mostren algunes d’aquestes peces de la mà de JD, el retailer de moda urbana per excel·lència.

3

.

tracking