SEGRE
Els més escoltats del 2021

Els més escoltats del 2021SEGRE

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Per segon any consecutiu el porto-riqueny Bad Bunny s’ha coronat com el cantant més escoltat a Spotify durant el 2021. Més de nou milions de reproduccions mostren la popularitat d’aquest artista que ha competit a la xarxa de música amb Taylor Swift, BTS, Drake i Justin Bieber.

Un nou rècord mundial per a l’artista de Puerto Rico i una mostra més que la música llatina segueix conquerint oients de tot el planeta.La cançó més escoltada de Bad Bunny va ser Dákiti, que va comptar amb la col·laboració del compositor i raper porto-riqueny Jhay Cortez. D’aquesta manera, la cançó llatina es va imposar al primer lloc a nivell internacional.

També a nivell mundial, la segona artista més escoltada durant el 2021 a Spotify ha estat la cantant i compositora Taylor Swift, davant del grup sud-coreà BTS, en tercera posició; i el raper Drake, quart, mentre que Justin Bieber ha tancat aquest top cinc.

Pel que fa a Espanya, l’artista internacional més escoltat ha estat Rauw Alejandro, que ha superat Bad Bunny, Myke Towers, J Balvin i Anuel AA, que han ocupat el top 5. Així mateix, C. Tangana ha estat l’artista espanyol més escoltat. El seu àlbum El Madrileño ha estat el treball més reproduït a l’Estat durant el passat 2021.

Pel que fa a les artistes femenines més escoltades a Espanya, el primer lloc ha estat per a Aitana, seguida de Karol G, en segona posició; María Becerra, tercera; Dua Lipa, quarta, i Nicki Nicole, cinquena.

De les cançons més escoltades l’any que acabem de deixar enrere, la que ha tingut més reproduccions a tot el món ha estat Drivers License, d’Olivia Rodrigo, que acumula més de 1.100 milions d’escoltes a Spotify. Ha quedat al davant de Montero (Call Me By Your Name), de Lil Nas X; Stay de The Kid Laroi amb Justin Bieber; good 4 u, també d’Olivia Rodrigo; i Levitating, de Dua Lipa amb DaBaby.

Els més escoltats del 2021

Els més escoltats del 2021SEGRE

Els més escoltats del 2021

Els més escoltats del 2021SEGRE

Els més escoltats del 2021

Els més escoltats del 2021SEGRE

tracking