SEGRE
Per golejada, cançons infantils. Els vídeos de cançons infantils ocupen els principals llocs a YouTube.

Per golejada, cançons infantils. Els vídeos de cançons infantils ocupen els principals llocs a YouTube.

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Tot i que les xarxes socials han inclòs opcions de creació de vídeo com Reels a Facebook i Instagram o els vídeos curts de TikTok, YouTube manté la primacia en el contingut de vídeos musicals, tutorials, podcast, icebergs i més. Tot i això, hi ha alguns vídeos que han destacat més, comptabilitzant milers de milions de reproduccions, guanyant-se el títol dels vídeos més vistos en la història de la plataforma.

Els vídeos que tenen el nombre més gran de reproduccions no són del mateix gènere o tipus, però tenen alguna cosa en comú: altres continguts no han aconseguit el seu nombre de visualitzacions. A continuació expliquem els més vistos segons Marketing Ecommerce.

1.- Baby Shark Dance.

Contràriament al que molts podrien creure, Despacito no és la que ocupa el primer lloc, sinó una cançó infantil. La versió en anglès d’aquesta peça va néixer d’una cançó de Corea del Sud i va aconseguir superar tot el contingut de YouTube comptabilitzant més de deu mil milions de reproduccions.

2.- Despacito, de Luis Fonsi i Daddy Yankee.

En segon lloc es troba Despacito de Luis Fonsi i Daddy Yankee. Va ser llançada el 2017 i des de llavors ha estat un hit mundial, registrant fins ara més de 7.7 mil milions de visualitzacions.

3.- Johny Yes Papa The Best Song for Children. LooLoo Kids.

Novament al top dels vídeos més populars es cola una peça infantil. Es tracta d’una cançó de bressol en anglès que ha aconseguit sumar més de 6.2 mil milions de visites al canal de YouTube. La melodia està acompanyada de l’animació d’un nadó que ha encantat els usuaris.

4.- Ed Sheeran. Shape of You.

La quarta posició l’ocupa un dels artistes actuals més famosos, Ed Sheeran, un cantant i compositor britànic que va llançar el 2017 la cançó Shape of You i que al seu moment va aconseguir el número 1 a les llistes de senzills de 24 països i que ara està dins dels vídeos més vistos en la història amb 5.6 mil milions de reproduccions.

5.- Wiz Khalifa. See you again ft. Charlie Puth.

Aquesta cançó llançada el 2015 entre Charlie Puth i Wiz Khalifa va ser part de la banda sonora de la pel·lícula Furious 7, la qual va ser un homenatge a Paul Walker, actor principal de la saga Fast & Furious. Tot i portar més de cinc anys a l’aire, continua generant visites a YouTube. Actualment compta amb 5,4 mil milions de reproduccions.

6.- Bath Song. CoComelon Nursery Rhymes & Kids Songs.

Al sisè lloc es torna a colar una cançó infantil que està acompanyada per l’animació de dos petits nens banyant-se. La melodia ensenya els menors a crear un hàbit de neteja i associar-lo amb una activitat divertida. Fins ara compta amb més de cinc mil milions de visualitzacions a la plataforma.

7.- Learning Colors – Colorful Eggs on a Farm.

Amb una senzilla animació en 3D, el vídeo infantil d’uns ous de colors en una granja es col·loca entre els més vistos de YouTube. Aquesta cançó d’un canal rus ajuda els menors a aprendre els colors de manera interactiva i ha aconseguit 4,5 mil milions de visites.

8.- Masha i l’Os. Recipe for disaster (Episode 17).

La famosa Masha d’un conte rus portat amb èxit a les pantalles de tot el món, es troba al vuitè lloc dels vídeos més vistos a la plataforma de Google. Aquest capítol ha acumulat un total de 4,4 mil milions de visites.

9.- Mark Ronson/Bruno Mars. Uptown Funk.

Aquest vídeo realitzat entre el productor britànic Mark Ronson i el cantant nord-americà Bruno Mars el 2015 es manté al top 10 dels vídeos més vistos a YouTube amb més de 4.4 mil milions de reproduccions.

10.- PSI. Gangnam Style.

Finalment, a l’últim lloc, tot just darrere de Bruno Mars està el coreà PSY, que va ser un èxit mundial amb el Gangnam Style i el seu famós ball del cavall que segueix sent un clàssic a totes les festes coreanes. Compta amb més de 4.3 mil milions de reproduccions al seu canal oficial.

tracking