SEGRE

Esport i comunicació

El pallarès Arnau Cases ha combinat amb èxit les seves dues grans passions

Esport i comunicació

Esport i comunicacióROGER SALANOVA

Publicado por

Creado:

Actualizado:

INSTAGRAM: 5.793 seguidors

YouTube: 4.290 suscriptors

Vídeo amb més visualitzacions: 109.728

Arnau Cases, de 22 anys i del Pallars Sobirà, sempre ha estat interessat en l’esport, encara que el que realment l’apassiona és la muntanya. Gaudeix de les activitats físiques que es practiquen als espais naturals, ha crescut i viscut sempre envoltat de muntanyes. “M’agrada molt el ciclisme, encara que no m’agrada fer-ho al pla i passar al costat d’una autovia; m’agrada anar per la muntanya”, i ha sigut aquesta passió la que l’ha portat a les xarxes socials.

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a la UdL, també és el creador de la cursa anual Vertical la Bandera, celebrada al seu poble, la Guingueta d’Àneu, amb l’objectiu de fer “una festa de l’esport”, comenta.

“El que vull és que la gent s’ho passi bé”, una idea lligada amb la seva personalitat, ja que no es considera una persona competitiva i el que busca és donar a conèixer el territori fent esport amb bon ambient. A banda de l’esport, una altra de les seves aficions és el món de la comunicació.

Barrejant ambdós interessos, ara té entre mans tres fronts oberts.Primerament va inaugurar un canal de Youtube –Analizando el Trail– on acumula 4.290 subscriptors. L’inici d’aquest projecte es remunta a dos anys enrere i explica que ho va posar en marxa perquè “el que més m’agrada és fomentar l’esport i l’activitat física i tenir una vida activa i saludable.

Vaig pensar que seria una bona manera de fer-ho”. Després d’uns 70 vídeos publicats, creu que ha tingut molta sort per la bona rebuda que va tenir des d’un primer moment i per la comunitat que s’ha creat.

“El que més m’ha agradat de Youtube i el que em fa mantenir el canal és que, quan publico un vídeo, hi ha una comunitat de gent de tot Espanya i d’arreu del món que em recolza i trobo que és molt bonic”. A més, també l’omplen els comentaris de suport i agraïment que li deixen els seus seguidors pel treball que fa a la xarxa.Seguidament, va néixer el seu segon projecte, Arnau Cases Training (@arnaucasestraining).

Després d’acabar la carrera, fa menys d’un any, va decidir iniciar la seva pròpia empresa d’entrenament personalitzat online. Al principi era l’únic treballador, però després de la bona rebuda que va obtenir l’empresa va haver de demanar ajuda a dos amics de la universitat.

Avui dia ja són tres els entrenadors que treballen a l’empresa.Per si no n’hi hagués prou, el seu projecte més recent el va començar al gener juntament amb dos companys, una agència de màrqueting i comunicació enfocada al món outdoor, Cordada (@cordada.outdoor). “A través d’aquesta firma fem bastantes coses al voltant de la creació de contingut: tota la part d’estratègia i màrqueting; generar idees, crear un pla de màrqueting; organitzar esdeveniments; portar les xarxes socials…”.

El servei està més enfocat a les empreses i marques del sector de la muntanya, al qual estan més familiaritzats.

Esport i comunicació

Esport i comunicacióROGER SALANOVA

tracking