SEGRE
Ioga en família

Ioga en famíliaSEGRE

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Per Arriba la tardor

i, amb el començament de curs, potser ja esteu planificant les activitats extraescolars per a la vostra canalla.

Estarem d’acord que els nens i les nenes han de sentir-se lliures d’expressar-se, sense la pressió d’haver de ser els millors o de buscar un premi per ser-ho. S’han de sentir lliures de crítiques i/o judicis i entendre que ningú espera d’ells res que no siguin capaços de fer gaudint, amb un somriure davant els reptes, respirant i connectant amb la sensació de calma i autoestima.

Us agradaria acompanyar el vostre fill en aquest procés?

Els nens són esponges que aprenen, majoritàriament, copiant. Copien la manera dels pares de respirar, de moure’s, de parlar, de resoldre els conflictes, de viure les emocions, etc.

A les classes de ioga en família es genera un ambient on tothom pot estar tranquil, on els pares podem estar disponibles al 100% pels seus infants. Aquest tipus de ioga és ideal per a famílies amb nens d’entre 3 i 6 anys. Cada nen ha d’anar acompanyat d’un adult.

Són sessions setmanals en les quals es millora la complicitat familiar, com també l’empatia i l’alegria general de gaudir compartint junts alguna cosa divertida que a més us relaxarà i en les quals també es fomenta l’amor, la confiança, la seguretat i la cooperació. A més a més, ajuden a superar pors i la falta de confiança. Per si fos poc, s’hi desenvolupa la força interior i la concentració. I, sobretot, us aportaran benestar, tranquil·litat i felicitat.

Tot això ho aconseguireu practicant postures (asanes) molt divertides, relacionades totes amb la natura i els animals. Descobrireu què és un mandala i fins i tot en fareu més d’un tots junts! Cantareu. Respirareu. Així mateix, a través de la la visualització creativa, potenciareu i millorareu la vostra intuïció, creativitat, confiança i calma.

Feu la prova a casa amb els vostres fills. Abans d’anar a dormir, estirats al llit li poseu la mà a la panxa del vostre fill i que ell us la posi a vosaltres. Comenceu a respirar per la panxa com si omplíssiu un globus ben gran, el globus es va inflant i desinflant, cada cop més a poc a poc, més a poc a poc... fins que arriba la son...

tracking