SEGRE
Acceptant qui soc i com soc

Acceptant qui soc i com socANANDA IOGA

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Per

Per arribar a la pau

i la serenitat hem de soltar la duresa i la intransigència cap a nosaltres mateixes. Massa sovint ens fustiguem per coses que hem fet o no ens deixem en pau quan no hem complert les expectatives que ens havíem imaginat. Quan perdem la calidesa i ens tractem amb rigidesa estem autoobligant-nos a seguir d’aquella manera que no ens agrada. És un peix que es mossega la cua. No vull tal cosa, però estic tot el dia pensant en allò, Què passa?, que finalment ens sentim inadequades i no mereixedores.

El resultat és que vivim intentant ser un holograma imaginat per la ment que no lliga amb el que som realment i això ens porta al neguit, l’ansietat, la depressió o l’estrès.

La pràctica del ioga et porta a tornar cap a tu per acceptar realment qui ets i començar a fer les paus per arribar a estimar-te des del cor

. El treball corporal, la respiració i l’autoconsciència et porten cap a viure instant a instant l’anhelada pau i serenitat. Si et quedes a la ment, viuràs sempre en el pla mental. I a hores d’ara ja saps que la vida és molt més que les teves idees!

El planeta blau està ple de llums, colors, flaires i textures. Tot un ventall de sensacions i experiències que et brinden l’oportunitat de créixer com a persona.

Atreveix-te a sortir del teu garbuix de creences i prejudicis i aixeca’t cada dia com si fos el primer i l’últim. Com els nens petits.

Et comparteixo aquesta eina que és gratuïta i potser un plus d’aire fresc a la teva vida. Aplicar la compassió cap a tu. L’acte de la compassió és sentir la passió de la teva pròpia creació, del fet d’estar viu i ressonar amb tota l’existència. Ets un miracle i cada dia tens un nou dia per gaudir-te. Aprofita’l!

tracking