SEGRE
Còctels

CòctelsALILA VILLAS ULUWATU

Publicado por

Creado:

Actualizado:

És una

de les begudes més glamuroses que hi ha. Un còctel és un combinat de dos o més ingredients i tant pot ser alcohòlic com no. Tots hem vist les pel·lícules de James Bond en què demana un Dry Martini barrejat, no agitat, i ens hem preguntat què vol dir. També coneixem el Margarita, el Mojito, el Long Island Iced Tea...

El còctel està present a la nostra vida més del que ens pensem. Un vodka amb taronja, per exemple, és un còctel que s’anomena Screwdriver (o Tornavís, en català) i que consisteix a barrejar suc de taronja i vodka.

La cocteleria és un art en el qual el bàrman ens encisa amb unes combinacions fantàstiques i delicioses. En els darrers anys, aquesta activitat torna a estar de moda pel fet que la gent està donant més valor afegit al treball artesà. Fins i tot hi ha cocteleries que fan els seus propis macerats alcohòlics, amargants i aromàtics. Per poder fer màgia, els bàrmans necessiten les eines bàsiques següents en un set de cocteleria. Tots els còctels els servirem en les copes pertinents: la clàssica de còctel i la de whisky

on the rocks

. Tot plegat té la seva utilitat i la seva raó de ser, en aquest món alquímic. Fa un temps que els còctels que més es venen són els gintònics, amb totes les variants i decoracions possibles, però aquesta tendència comença a canviar i la gent està més encuriosida a començar a tastar altres begudes, com ara les mexicanes o les peruanes, que tenen molta tirada.

Ja ho sabeu, sempre hi ha un còctel amb o sense alcohol que el nostre bàrman ens podrà preparar amb el seu talent darrere de la barra.

Còctels

CòctelsALILA VILLAS ULUWATU

tracking