SEGRE
Qui avisa no és traïdor

Qui avisa no és traïdorSEGRE

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Avui a l’Altaveu De Ponent Roots us presentem un trio musical.

Delvon Lamarr, multiinstrumentista que des dels vint-i-pocs anys va decidir aprofundir per les tecles blanques i negres. Pianista i hammonista, va fundar el 2015 la seva pròpia banda afegint la paraula Trio al seu nom de pila i nom del projecte que avui volem provocar que escolteu amb aquesta columna mensual. El 2021, amb Colemine Records, va editar I told you so, el tercer àlbum de la banda, un disc instrumental on hammond, bateria i guitarra flirtegen musicalment amb el jazz més contemporani i abraça el soul i funk més primitiu.

Estem davant d’un disc exquisit per als amants del ball més cool i elegant. El disc compta amb nou temes que sonen com aquelles gotes d’aigua fresca que van caient pausadament però sense interrupció; tan fresques i transparents que provoquen plaer només d’escoltar com van caient i repicant amb suavitat.Originaris de Seattle –la ciutat que va veure néixer el grunge–, els Delvon Lamarr Trio ens descobreixen que hi ha vida musical lluny del so que va marcar tota una generació amb bandes com Nirvana, Pearl Jam o Soundgarden entre tantíssimes altres.El so de Delvon Lamarr Trio et transporta a l’època daurada de segells com Motown o Stax, però alhora, i sobretot per temes com Fo Sho o Aces, on els riffs de guitarra s’esveren com una tempesta elèctrica, recorda els viatges siderals sonors d’artistes com Jimmy Hendrix, de qui es declaren fans.Aquest disc és dels que sonen bé a qualsevol hora del dia: per llevar-se de bon humor mentre et dutxes; per dinar amb calma; per treballar el teu cos al gimnàs després d’una llarga jornada laboral o per gaudir d’una copa després de sopar amb la teva parella o colla.Els que els han gaudit en directe diuen que els concerts són el típics festival en què els solos i les impros fan guanyar força i presència a les composicions que el públic coneix del disc.

Esperem poder-ho comprovar (i xalar) en breu, ganes no en falten.Atreviu-vos a posar play i que l’agulla del tocadiscs avanci sense concessions durant els poc més de quaranta minuts de durada. Qui avisa no és traïdor.

tracking