SEGRE
Ingredients Per a un motlle de 23 cm

Ingredients Per a un motlle de 23 cmCHUS CASTRO

Publicado por

Creado:

Actualizado:

INGREDIENTS PER A UN MOTLLE DE 23 CM: 500 grams de cireres madures; 3 ous; 100 grams de sucre mascavo (a la recepta original, sucre blanc); 10 grams de sucre vainillat; un iogurt grec; 75 grams de farina integral d’espelta; 50 grams de farina d’ametlla; 270 ml de llet sencera; 30 grams de mantega fosa.

Escalfem el forn a 180 graus i entretant anem preparant la recepta.

Comencem treien els pinyols de les cireres, que han de quedar senceres. Reservem. Batem els ous amb el sucre fins que la mescla blanquegi i pugi. Hi afegim el iogurt i continuem batent fins que quedi ben integrat. Incorporem la llet i la mantega fosa (no ha d’estar calenta). Finalment, hi afegim la farina tamisada, la farina d’ametlla i un pessic de sal. Integrem bé tots els ingredients a la massa.

Escampem les cireres pel motlle, prèviament greixat amb una mica de mantega. Aboquem pel damunt la massa, tot repartint-la bé i mirant que les cireres quedin distribuïdes de manera uniforme. Enfornem durant uns 35 o 40 minuts, o bé fins que punxem amb una agulla i aquesta surti seca.

Aleshores, deixem reposar uns 20 minuts i traiem l’anell del motlle. Deixem refredar totalment damunt d’una reixeta. Ja ho podem presentar.

Ingredients Per a un motlle de 23 cm

Ingredients Per a un motlle de 23 cmCHUS CASTRO

tracking