SEGRE
Ingredients

IngredientsROSA CABISCOL

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Elaboració:

Primer preescalfem el forn a 180º. Piquem les avellanes i les nous i ho reservem. A continuació, batem els ous amb el sucre fins que blanquegi la crema (es pot fer amb la batedora i el capçal de batre). Afegim la mantega, els licors, la canyella, la nou moscada i el gingebre, i tornem a batre fins a aconseguir una crema uniforme. Hi incorporem la farina, el bicarbonat i el llevat, i barregem amb cura, amb una cullera gran o una espàtula, i tot seguit posem la fruita seca que havíem triturat. Ho mesclem tot suaument.

Posem la mescla en un motlle de plum-cake, prèviament sucat amb mantega i enfarinat. També s’hi pot posar un paper de forn.

Abans d’enfornar, hi afegim les prunes seques tallades a trossets, i deixem que s’enfonsin lleugerament en la massa. Coem al forn a 180º durant uns 35 minuts, fins que estigui cuit (es comprova punxant amb una forquilla: si no s’embruta, ja és cuit). Al posar-hi la massa, cal que ens assegurem d’utilitzar un motlle prou gran, ja que el bescuit puja molt. Deixem refredar abans de menjar.

tracking