SEGRE

La tradició de les Nadales

Conviden Els Amics de les Arts al clàssic concert del Palau

La tradició de les Nadales

La tradició de les NadalesPISTATXO RECORDS

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Els Amics de les Arts han publicat recentment un EP anomenat Vides llunyanes, format per dues cançons: una de títol homònim amb una nadala pròpia del grup i una segona amb una versió del clàssic El noi de la mare. En la primera compten amb la col·laboració de l’Orfeó Català, mentre que amb El noi de la mare ho fan amb la gent d’In Crescendo.

El disc compta amb la producció de Roger Rodés i el mastering de Yves Rousel. La publicació d’aquestes nadales ha fet que Els Amics de les Arts siguin els convidats especials del Concert de Sant Esteve al Palau de la Música.

Com és habitual, la cita tornarà a reunir de manera presencial tots els cors de l’Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau a l’escenari modernista el 26 de desembre, a les set de la tarda. I en aquest marc Els Amics de les Arts cantaran per primer cop davant del públic Vides llunyanes.

El concert torna a incorporar Adrià Aubert Blanch com a director escènic i amb les coreografies d’Anna Romaní. Com és habitual, hi ha haurà una presència destacada de compositors catalans, ja que es commemorarà el centenari del naixement de Manuel Oltra i, per fer-ho possible, s’ha encarregat a Andreu Diport un nou arranjament d’algunes de les nadales d’Oltra fusionades amb la Cantata de Noël de Honneger.

tracking