SEGRE

Rosalía sorprèn amb un nou tema en 'spanglish'

Rosalía sorprèn amb un nou tema en ‘spanglish’

Rosalía sorprèn amb un nou tema en ‘spanglish’INSTAGRAM

Publicado por

Creado:

Actualizado:

El nou single de la sempre sorprenent Rosalía és una rumba en spanglish titulada LLYLM, les sigles de Lie Like You Love Me (menteix-me com si m’estimessis). En aquesta cançó, Rosalía barreja el castellà, la llengua amb què ha triomfat arreu del món, amb l’anglès que reserva per a la tornada.

I ho fa fusionant el flamenc amb tocs electrònics. No és la primera vegada que la catalana s’atreveix amb l’anglès, ja que va col·laborar al remix de Blinding Lights amb The Weeknd i prèviament va fer el mateix amb James Blake a Barefoot in the park.

LLYLM, que dura una mica més de tres minuts, ja ha estat elogiada pels seguidors de Rosalía amb frases com “però que bona és LLYLM” o “resulta que una vegada més ho ha tornat a fer. És increïble com aconsegueix fusionar gèneres”.

LLYLM arriba només 10 mesos després de la publicació del seu aplaudit tercer disc d’estudi, Motomami (2022), que la crítica especialitzada va situar entre els millors de la collita musical mundial de l’any que hem deixat enrere. El que queda clar amb aquest nou treball de la cantant catalana és que Rosalía continua divertint-se, i molt, fent música.

.

tracking