SEGRE

POP

Neddermann arran de marla música dels anys vuitanta inspira el seu segon disc

Neddermann arran de mar

Neddermann arran de marHALLEY RECORDS

Publicado por

Creado:

Actualizado:

La pianista, cantant, productora i compositora maresmenca Meritxell Neddermann publica Restaurante en el mar (Halley Records), el primer single del que serà el seu segon disc. Aquesta nova cançó narra la història d’amor entre dos amants que es retroben després d’un temps en un hotel.

El tema ha estat produït entre la mateixa Meritxell Neddermann i Carles Campi, col·laborador habitual de Vetusta Morla, Jorge Drexler o Morgan, i s’ha enregistrat als estudis madrilenys Reno. Inicialment inspirada en Supertramp, Restaurante en el mar acaba sent “un homenatge total a la banda britànica i a la música dels vuitanta”.

El clip, que està dirigit per Isaac Fluxà i compta amb l’estilisme d’Ariadna Vázquez, recull la cinematografia de la lletra i la plasma en el paisatge que descriu la cançó amb una estètica que recorda els anys vuitanta. L’abril de l’any 2021 Meritxell Neddermann es va convertir en la pianista de la gira internacional de Jorge Drexler, amb qui ha realitzat dues gires a l’Amèrica Llatina i Alemanya.

Durant aquest 2023, farà una gira exclusiva d’una desena de concerts en què anirà presentant les cançons que formaran part del seu segon disc d’estudi, que es publicarà després de l’estiu.

tracking