SEGRE
Gestió de projectes

Gestió de projectesSEGRE

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Fa unes

setmanes els vam parlar de les novetats pel que fa a la productivitat personal. Si fan memòria, vam explicar la nova eina Microsoft ToDo, que naixia després que la marca nord-americana comprés Wunderlist, una de les millors eines de gestió personal de tasques que existeixen avui dia. És cert que amb les mateixes eines de Wunderlist o ToDo poden crear una estructura de treball en equip que els permeti realitzar projectes compartits relativament senzills i administrar dia a dia els avenços per a cada departament.

Això els requeriria d’un cert temps, exprimir una eina personal al màxim i és possible que, al cap d’un temps, aquestes eines se’ls quedessin petites. Si aquest fos el cas, avui els parlem d’eines en línia per a la gestió professional de projectes. Si tenen una empresa relativament gran i els projectes se’ls perden en llistes de correus interminables, avui els interessa aquesta secció.

Amb aquestes eines que els expliquem avui podran portar un control total de cada branca de la seva empresa i dels projectes que s’hi desenvolupen. Si a més vostès porten el control administratiu d’aquestes eines podran gestionar les feines de cada departament en forma de projectes i activitats. Hi podran afegir els usuaris o treballadors que vulguin i assignar-los un rol dins de cada tasca, amb uns terminis d’entrega o tipus de feines a desenvolupar. A més, podran adjuntar-hi arxius i imatges, crear llistes de tasques i subtasques pendents i la gran majoria de programes els permetran exportar diagrames de temps a fi de revisar visualment la gestió de l’equip i del projecte.

Igualment, cada usuari podrà veure l’estat de cada tasca o projecte, com s’està desenvolupant i afegir comentaris o participar activament al xat. Els direm que, per la seva naturalesa i objectius, la gran majoria de les eines que els nombrarem funcionen d’una forma molt similar. Anotin, que els donem noms. Jira i Confluence, els dos de la marca Atlassian, ProWorkFlow, TeamLeader, Slack, Wrike o una de les més veteranes i utilitzades de la gestió de projectes en línia, Basecamp.

Gestió de projectes

Gestió de projectesSEGRE

tracking