SEGRE
Movistar ataca

Movistar atacaSEGRE

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Ja fa mesos que avisem que el mercat dels continguts OTT (Over The Top), és a dir, els que es retransmeten en streaming a través d’internet sense la implicació de serveis d’operadors convencionals, està en un moment crític. No entenguin el terme crític de manera negativa, sinó com un estat en el qual s’està arribant a un límit en què alguns operadors hauran de començar a moure fitxa per diferenciar-se de la resta, trencar de forma disruptiva i començar a oferir nous models i continguts. El darrer actor a aparèixer és Movistar, que llença una nova plataforma –Movistar Plus–, amb què vol atacar els fins ara existents i que s’han anat fent forts en les seves àrees concretes, com els esports a DAZN, les sèries a Netflix, HBO o Amazon Prime o el públic infantil, com YouTube Kids o Disney. No, no es pensin que si no són clients habituals de Movistar estiguin gaire lluny d’aquesta nova plataforma de Telefónica. Una de les característiques de Movistar Plus és que estarà disponible per a tots els usuaris, siguin o no membres de qualsevol paquet de televisió de Movistar. Per 8 euros al mes tindran accés a sèries, pel·lícules i, ara bé la part interessant d’aquest nova eina, programes de televisió i esports.

Els que segueixin programes de Movistar, sobretot els de gran renom, com els presentats per Buenafuente o Broncano, sabran que poden gaudir parcialment d’aquests programes a través de plataformes com YouTube. Es tracta d’una estratègia rodona, ja que han aconseguit atrapar una gran legió de seguidors que, amb aquests paquets econòmics, passaran d’una plataforma a l’altra per gaudir de tot el contingut. El servei començarà a funcionar a mitjans de juny d’enguany i serà multiplataforma, com les que ja coneixem actualment.

Com els deia, estem en un moment crític, en el qual tant Vodafone com Orange, i ara Movistar, s’han llençat de cap als continguts en streaming, i que canviaran definitivament la forma d’entendre la televisió, en un mercat, això sí, que és el que és, tant de grandària com econòmic. Hi estarem atents.

Movistar ataca

Movistar atacaSEGRE

tracking