SEGRE
Aplicacions per a l’estiu

Aplicacions per a l’estiuSEGRE

Publicado por

Creado:

Actualizado:

La setmana

passada els explicava com ho poden fer per anar al més protegits possible a les platges d’arreu de la costa catalana. Com és habitual, és possible que hi vagin amb els seus dispositius mòbils, ja siguin telèfons o tauletes, amb els quals utilitzaran les seves aplicacions preferides. En l’article d’avui els donaré alguns noms d’aplicacions que considero interessants a l’hora de passar un estiu al més confortable possible, ja sigui per millorar els serveis o passar l’estona.

La primera aplicació que haurien de tenir és un bon servei de previsió meteorològica. És bàsica si viatgem, i els salvarà d’algun compromís si per exemple són a la muntanya i amenaça mal temps. Sempre va bé prevenir en aquests casos. És per això que AccuWeather, Aemet o The

Weather

Channel, per dir només tres noms, els serà molt útil. Es tracta d’aplicacions que els donaran previsions, canvis de temps, radar en directe i pronòstic de pluja. Tinguin-la sempre activada.

Si són d’anar sense guia pels indrets, caldrà que algú els expliqui quines són les millors opcions d’oci i turístiques a cada zona. En aquest segment hi ha una aplicació fonamental i de la qual ja he parlat algun cop, com és Tripadvisor, una plataforma en la qual els usuaris informen i valoren les activitats i propostes turístiques de cada ciutat i territori.

No és fiable al 100% perquè sempre hi haurà llocs sobrevalorats o que, malgrat que tinguin una molt bona puntuació, no s’ajustaran a les seves expectatives. Però no deixa de ser una referència molt vàlida per viatjar i no dependre de guies en paper que potser estan obsoletes o d’anar preguntant als locals. Per aquest tipus de serveis també els recomano les aplicacions de Booking, Trivago o Airbnb, que els donaran pistes sobre les millors zones per descansar i menjar, al millor preu. La setmana vinent seguiré amb més consells d’aplicacions per a l’estiu per als qui fan vacances al final de temporada.

Aplicacions per a l’estiu

Aplicacions per a l’estiuSEGRE

tracking