SEGRE
Tornar amb ordre a la rutina

Tornar amb ordre a la rutinaSEGRE

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Ja som al setembre

, mes que per a molts de vostès implica un retorn a la rutina. És un mes que molts aprofiten per plantejar-se reptes per aquest curs i millores per tal de produir millor, ja sigui a la feina o en qualsevol altre àmbit de la vida. N’hi ha que fins i tot comencen col·leccionables.

Avui els donaré alguns consells tecnològics per tal d’afrontar aquesta tornada amb bones condicions tecnològiques. D’entrada, els recomano que aprofitin al màxim el seu sistema digital de productivitat. Això significa, a grans trets, que facin un bon ús del correu electrònic, que molts cops es pot vincular directament amb el seu calendari personal, en el qual també hi pot haver el laboral, i amb eines de millora de la productivitat del dia a dia a través de tasques.

Posem-hi noms. Si utilitzen el sistema operatiu Windows, els diré que tenen un paquet indispensable en el qual tindran tot el seu correu, vinculat amb el programa de calendari i una aplicació, que també és de Windows, anomenada ToDo. Aquest programa els fa un seguiment de les tasques pendents que no es poden marcar al calendari, i en el qual poden incloure tot tipus de llistes pendents, des de la de la compra fins a temes de la seva feina. ToDo és el programa que va treure Microsoft després de comprar un altre programa ben conegut de productivitat, Wunderlist. Aquest sistema de vincular sistemes de productivitat també existeix en altres plataformes. Si són usuaris de Google, Gmail i Calendar són les seves millors opcions juntament amb Keep o Tasks, el símil de ToDo de Google. Si utilitzen MacOS trobaran pràcticament la mateixa relació amb els seus programes propis. Val a dir que totes aquestes eines els permetran un ús i avisos multiplataforma, per tal d’emportar-se la vida i la feina allà on vagin, cosa que hauran de valorar si els és més o menys indispensable. Més endavant els parlaré d’eines de productivitat personal més concretes. De moment, posar ordre als correus, calendaris i a les tasques pendents, si no ho havien fet fins ara, és un bon inici de curs, a mode de neteja.

Tornar amb ordre a la rutina

Tornar amb ordre a la rutinaSEGRE

tracking