x
Catalán Castellano
Regístrate | Iniciar sesión Regístrate Iniciar sesión
Menú Buscar
Buscador de la Hemeroteca
Segre Segre Premium

Localitzar els nostres fills

Actualizada 23/09/2019 a las 16:15
Localitzar els nostres fills

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© Localitzar els nostres fills

SEGRE
Localitzar els nostres fills

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© Localitzar els nostres fills

SEGRE

Amb l’arribada

d’un nou curs i la rutina familiar, molts pares deuen haver sentit a parlar dels sistemes de control mitjançant la geolocalització. Aquest és un tema que sempre ha generat polèmica. És ètic que puguem espiar els nostres fills? Podem saber on han estat i amb qui? Podem saber amb qui s’envien missatges? Escoltar les seves converses? Si els sembla, deixarem aquest debat per a més endavant.

Avui els parlo de dispositius GPS per saber on són els nostres fills i afegir un punt de tranquil·litat al nostre dia a dia. Marques com Alcatel, Savekids o Smartwatch han llençat al mercat rellotges per a infants amb una sèrie de característiques interessants pel que fa a la seva seguretat. Tots tenen les seves pròpies opcions i funcionaran amb més o menys precisió, però les funcions són en tots els casos molt semblants. No descartin que a aquestes marques se’ls afegeixin grans fabricants tecnològics, ja que aquests aparells s’estan posant de moda. D’entrada, com els deia, porten un sistema de control de geolocalització a través de GPS, que permetrà als pares saber en tot moment on es troba el seu fill, marcant a través dels nostres mòbils la ruta que tracen en temps real. Aquests dispositius, a més, incorporen un sistema de comunicació directa, per la qual cosa els pares podran enviar notificacions quan el nen surti de la seva zona de seguretat. A més, si el nen es perd, es troba en una situació perillosa o necessita comunicar-se, podrà realitzar una trucada d’emergència a un número de telèfon que els pares determinin. Comunicació que també és bidireccional, de pares a fills, si aquests necessiten contactar-hi. A més, tenen opcions per poder escoltar tot el que passi al seu voltant, si els pares sospiten d’algun tipus d’assetjament. Aquests aparells tenen una aparença infantil, són de diferents colors i es poden personalitzar amb fons de pantalla i tons. Tenen un escalat de preus que va dels 60 euros en endavant, segons marca i funcionalitats. Per acabar, els diré que aquests aparells també existeixen per a persones grans o de qualsevol edat en risc de perdre’s o de tenir situacions de risc.

Descubrir
Lo más...
segrecom Twitter

Opiniones sobre @segrecom

Envía tu mensaje
Segre
© SEGRE Calle del Riu, nº 6, 25007, Lleida Teléfono: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre