x
Catalán Castellano
Regístrate | Iniciar sesión Regístrate Iniciar sesión
Menú Buscar
Buscador de la Hemeroteca
Segre Segre Premium

Vendre a través de WhatsApp

Actualizada 25/11/2019 a las 17:05
Vendre a través de WhatsApp

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© Vendre a través de WhatsApp

SEGRE
Vendre a través de WhatsApp

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© Vendre a través de WhatsApp

SEGRE

Els que segueixin

aquesta columna setmanal sabran que sovint faig molt èmfasi en les possibilitats empresarials que ens ofereixen les plataformes socials i, en la seva extensió, internet. Sabran, a més, que Facebook va comprar l’aplicació de missatgeria més utilitzada del planeta, WhatsApp, l’any 2016, per uns vint-i-dos milions de dòlars. Llavors, Facebook va deixar que l’aplicació fes el seu propi recorregut, amb el seu equip i les seves característiques bàsiques. Però ja saben que Facebook és molt Facebook. I que si hi ha una oportunitat de negoci, l’exprimiran de la forma més àmplia possible. Així, uns mesos després de comprar WhatsApp, van aparèixer les primeres eines per a empreses, dins de la seva versió Business, en la qual les empreses podien incloure informació de valor afegit, com els horaris d’obertura o dades de contacte, a més de poder segmentar els usuaris. Era un primer intent.

Avui WhatsApp ens sorprèn amb la notícia que permetrà realitzar compres directes des de la mateixa aplicació. És el que es coneix com a compres

in app

. Així, les empreses podran crear catàlegs de productes, amb fotos i detalls, i permetre la seva compra sense haver de sortir de la mateixa aplicació. I tot això aprofitant la facilitat de difusió que ofereix. Una novetat que l’empresa està provant en dispositius Apple de països com Brasil, Alemanya, Índia, Indonèsia, Mèxic, Regne Unit i Estats Units, i que tot fa pensar que pugui arribar a casa nostra en breu. Es tracta d’una característica innovadora que serà molt útil a les petites empreses i que és el primer pas de convertir WhatsApp al model Facebook. Característica que també ha implementat Instagram, també de Facebook, que ja permet poder vendre a través de l’aplicació. Això sí, mitjançant catàlegs de tercers, com Shopify. Tornant a WhatsApp, intueixo que, fent un exercici de futurisme, aquest és el primer pas d’un procés de canvi que portaria a un canvi de model, que passaria d’una eina de missatgeria massiva amb potencial de venda a una plataforma massiva de venda amb missatgeria global inclosa.

Descubrir
Lo más...
segrecom Twitter

Opiniones sobre @segrecom

Envía tu mensaje
Segre
© SEGRE Calle del Riu, nº 6, 25007, Lleida Teléfono: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre