x
Catalán Castellano
Regístrate | Iniciar sesión Regístrate Iniciar sesión
Menú Buscar
Buscador de la Hemeroteca
Segre Segre Premium

Pla pioner de SEGRE

Actualizada 22/06/2020 a las 16:01
Pla pioner de SEGRE

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© Pla pioner de SEGRE

SEGRE
Pla pioner de SEGRE

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© Pla pioner de SEGRE

SEGRE

La pandèmia ens ha

ensenyat, o potser hauríem de dir recordat, com tota l’escala de producció es pot veure perjudicada si es perd un dels seus actors principals. Les bodegues no venen si no hi ha bars i restaurants i els viticultors no poden treballar si no tenen cellers on poder portar el raïm. Una consecució d’efectes que, com una línia de peces de dòmino, fa caure les altres.

Amb la progressiva obertura de locals de bars i restaurants, l’anomenada nova normalitat i el distanciament social entre persones, la lectura de diaris compartida en aquest establiments, bàsics moltes vegades per la recepció de clients, es veu certament perjudicada, malgrat que no constin estudis que diguin que resulta perillós compartir un diari.

En tot cas, des de SEGRE s’ha treballat en un sistema nou en què, bars i restaurants, podran oferir als seus clients el diari del dia que podran consultar a través dels seus mòbils i tauletes propis. Es tracta d’un projecte pioner a l’estat espanyol impulsat per Grup SEGRE i la Federació d’Hostaleria, que facilitarà als establiments adherits i subscrits a SEGRE, a través de l’empresa lleidatana Vola, un HotSpot o punt d’accés a internet perquè els clients llegeixin el diari al dispositiu mòbil després d’introduir una contrasenya segura, a més d’altres serveis que pugui establir cada local. Amb aquest sistema, els clients de bars i restaurants podran accedir a tots els productes de SEGRE, com les edicions diàries, com els suplements

Lectura

,

DiS

,

Esport Base

o

Vint-i-do

s, entre d’altres. Això sí, sempre que siguin al local, evidentment. Tal com es faria en el cas que llegissin un diari en paper convencional.

A l’hora, aquest sistema oferirà un grapat de possibilitats més, entre les més destacades, que els clients puguin llegir la carta, el menú del dia, llegir novetats o ofertes personalitzades. Per donar encara més suport a aquest establiments, l’Associació de Mitjans d’Informació i la Confederació Empresarial d’Hostaleria d’Espanya han firmat un acord per donar suport als bars i la presència dels diaris als seus establiments.

Comenta el contenido

Descubrir
Lo más...
segrecom Twitter

Opiniones sobre @segrecom

Envía tu mensaje
Segre
© SEGRE Calle del Riu, nº 6, 25007, Lleida Teléfono: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre