SEGRE
PC Gaming

PC GamingSEGRE

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Si darrerament heu anat

a alguna botiga d’electrònica, haureu comprovat com les seccions dedicades als usuaris de videojocs van cada cop més en augment. En realitat és un reflex d’un sector pràcticament inexistent fins fa uns anys i que actualment mou quantitats ingents de diners. Milions de milions d’euros anuals que es multipliquen any rere any i que omplen estadis de gent que vol veure una final d’una partida de videojoc. O jocs gratuïts que guanyen popularitat i, amb petits micropagaments, facturen autèntiques milionades.

Tornant al tema de les botigues, els teclats específics, pantalles, ratolins o cadires cada cop s’especialitzen en aquest món

gamer

. A tot això, acostumem a oblidar un element més que fonamental, el cor de tot aquest sector, els ordinadors. Aquests tenen un nom,

PC Gaming

. I és molt senzill d’entendre, ordinadors de sobretaula com els que tenim tots a casa, preparats tècnicament per poder jugar hores i hores amb jocs i aguantar els requeriments tècnics que demanen els jocs, que cada vegada són més alts. Aquesta preparació es basa en elements com la memòria RAM, les targetes gràfiques o els processadors portats a la màxima potència possible. No tenen res més d’especial, cosa que significa que amb ells podem realitzar totes les altres tasques que acostumem a fer sense cap mena de problema.

Òbviament, al portar components d’última generació i tan potents com es pugui, el preu de compra es pot disparar bastant, malgrat que se’n puguin trobar de tot tipus. Això ha portat molts fabricants a desenvolupar els seus propis PC Gaming, com les populars Acer, HP o Lenovo, o les especialitzades MSI, OEM o Corsair, entre d’altres. Però si he obert aquest tema és arran de la notícia que, per primer cop, un desenvolupador de jocs també serà fabricant de PC Gaming.

Es tracta de Konami, empresa japonesa coneguda per jocs com Silent Hill o Pro Evolution Soccer

.

Pel que sembla, costarà entre 2.000 i 3.000 euros i, com no podia ser d’altra manera, serà molt més que potent.

PC Gaming

PC GamingSEGRE

tracking