x
Catalán Castellano
Regístrate | Iniciar sesión Regístrate Iniciar sesión
Menú Buscar
Buscador de la Hemeroteca
Segre Segre Premium

Tendències per al 2021

Actualizada 13/01/2021 a las 13:20
Tendències per al 2021

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© Tendències per al 2021

SEGRE
Tendències per al 2021

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© Tendències per al 2021

SEGRE

Ja hem

deixat enrere, per fi, un any tràgic que ens ha comportat canvis sobtats, també pel que fa a la tecnologia. D’un dia per l’altre vam haver de modificar hàbits laborals, entendre com funcionaven les plataformes de teletreball, plataformes digitals de reunió i equips i la resta. Tot això ho haurem de mantenir durant aquest 2021, ja que aquest teletreball ha vingut, en la majoria de casos, per quedar-se i ajudar a la nostra conciliació familiar, sempre que sigui possible, amb horaris mixtos entre una relació física a la feina i la que puguem fer a casa. Però parlem de tecnologia i de tot allò que podrem veure durant aquest 2021.

D’entrada, vull parlar-los d’una de les tendències que han de regnar aquest 2021 i que ja fa temps que treuen el cap. Es tracta, ni més ni menys, dels assistents de veu i de la nostra relació amb ells. No perquè siguin novetat, sinó perquè enguany veurem com empreses i serveis inverteixen en els continguts que ens puguin explicar els mateixos assistents virtuals. Penso en podcasts i mitjans d’informació, sobretot, que hauran de començar a adaptar-se per a un públic que cada vegada consumeix més àudio.

Referent als assistents virtuals podem parlar també de l’Internet de les Coses, coneguda com a IoT. Ja sé que fa temps que en parlem i que sembla que no acaba d’arribar. En tot cas, el 2021 ha de ser un any de més creixement cap a un escenari inevitable de futur en què tot estarà connectat. L’arribada del 5G hauria d’ajudar a la seva implantació, però ja saben que la bretxa digital a casa nostra és complicada de gestionar. Anirà per llarg, però aquest 2021 farem passos endavant. Pel que fa a

gadgets

, el més destacat que veurem enguany i que podria despuntar definitivament són els dispositius plegables. Windows, per la seva part, treballa en la versió 10X del seu sistema operatiu, que donarà cobertura a aquests nous aparells, que arribaran plegables i enrotllables. Per cert, a tots vostès, que em llegeixen des de fa més de vuit anys, espero que hagin tingut una bona entrada d’any. Rebin els meus millors desitjos per aquest –ESPEREM

pròsper 2021.

Descubrir
Lo más...
segrecom Twitter

Opiniones sobre @segrecom

Envía tu mensaje
Segre
© SEGRE Calle del Riu, nº 6, 25007, Lleida Teléfono: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre