x
Catalán Castellano
Regístrate | Iniciar sesión Regístrate Iniciar sesión
Menú Buscar
Buscador de la Hemeroteca
Segre Segre Premium

Arriba Twitter Spaces

  • JOAN TEIXIDÓ
Actualizada 24/03/2021 a las 17:25
Arriba Twitter Spaces

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© Arriba Twitter Spaces

SEGRE
Arriba Twitter Spaces

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© Arriba Twitter Spaces

SEGRE

Fa uns dies

vaig parlar-los de Clubhouse, que arribava amb la idea de convertir-se en un referent de les converses de veu síncrones, o sigui, sense gravació i contingut sota demanda. Però l’auge del podcast fa dies que volta entre nosaltres. En els darrers mesos han aparegut desenes i centenars de programes basats només en la veu, gratuïts i de pagament. Potser massa, fins i tot. Twitter ho ha olorat i ha sigut la primera gran xarxa social a incorporar aquesta característica al cor de l’aplicació. Però no és nou. Twitter ja va ser la primera xarxa a incloure els missatges de veu com a publicacions, en lloc de text o contingut audiovisual, d’una forma similar com ho tracta WhatsApp amb els missatges de veu.

I així ha obert Twitter Spaces, eina que ja poden provar tots els usuaris, tant d’Android com iOS. Spaces funciona com un apartat paral·lel dins de Twitter que l’usuari trobarà a la part superior, al lloc on ara es troben els Fleets. Allà veurà quines converses hi ha en aquests moments actives i qui les ha creat. Un cop hi entrem, començarem a sentir la conversa i veurem tots els participants, que s’ordenen per ordre d’arribada i en icones de colors segons el seu rol dins de la conversa, i que ens indicarà si es tracta del creador de la conversa, el conductor o els convidats a parlar-hi. Es tracta també d’una nova forma de networking i d’establir nous contactes segons temàtiques i inquietuds, ja que mentre siguem a la pantalla de la conversa podrem veure’n tots els participants i veure el seu perfil a la mateixa xarxa, i seguir-los, si així ho creiem convenient.

De moment aquesta eina està en fase de proves i, a l’hora d’escriure aquest article, els usuaris encara no poden crear els seus propis espais de conversa, però tot indica que d’aquí poques setmanes es podrà fer. Si tot funciona correctament, Twitter podria començar a allotjar xerrades i ponències massives, de la mateixa manera que durant la pandèmia s’han derivat a plataformes com Zoom o Google Meet.

Arribarà també a Instagram, Facebook o WhatsApp? No es pot descartar.

Descubrir
Lo más...
segrecom Twitter

Opiniones sobre @segrecom

Envía tu mensaje
Segre
© SEGRE Calle del Riu, nº 6, 25007, Lleida Teléfono: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre