SEGRE
Qui és Elon Musk?

Qui és Elon Musk?SEGRE

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Qui estigui

al corrent de les novetats del món digital coneixerà l’existència d’un tal Elon Musk, que darrerament ha aparegut en molts mitjans pels seus moviments en el món de les criptomonedes, creant la seva pròpia. O perquè acaba de llençar un coet a l’espai.

O per ser el propietari de la marca de vehicles elèctrics Tesla.

Però qui és i d’on surt? Elon Musk va néixer a Sud-àfrica l’any 1971, i la seva vida va lligada a l’emprenedoria.

Després de diversos projectes amb rendiments desiguals, com X.com, va despuntar amb Paypal, una de les primeres plataformes d’intercanvi de diners en el món digital, que va vendre anys més tard a eBay per 1.500 milions de dòlars. Així començava la carrera de Musk en les llistes de milionaris.

Amb aquests guanys, va fundar SpaceX, Tesla i SolarCity, empreses que havien de catapultar Musk en els negocis del futur: el món aeroespacial, la conducció autònoma i elèctrica i les energies renovables. Els guanys, que van augmentar de forma exponencial, els va seguir reinvertint després en noves experiències amb més empreses, com Boring, OpenAI i Neuralink.

I també en el món de les criptomonedes, amb les quals ha generat molt soroll darrerament. En primer lloc, per fer que els usuaris poguessin comprar vehicles Tesla amb Bitcoins (i després descartar-ho), i també per donar suport a la criptomoneda Dogecoin, una moneda en forma de meme que té més de broma que d’utilitat i que ha utilitzat per especular amb els seus creixements explosius.

Per a ell, un joc.

Qui estigui

al corrent de les novetats del món digital coneixerà l’existència d’un tal Elon Musk, que darrerament ha aparegut en molts mitjans pels seus moviments en el món de les criptomonedes, creant la seva pròpia.

O perquè acaba de llençar un coet a l’espai. O per ser el propietari de la marca de vehicles elèctrics Tesla.

Però qui és i d’on surt? Elon Musk va néixer a Sud-àfrica l’any 1971, i la seva vida va lligada a l’emprenedoria. Després de diversos projectes amb rendiments desiguals, com X.com, va despuntar amb Paypal, una de les primeres plataformes d’intercanvi de diners en el món digital, que va vendre anys més tard a eBay per 1.500 milions de dòlars.

Així començava la carrera de Musk en les llistes de milionaris. Amb aquests guanys, va fundar SpaceX, Tesla i SolarCity, empreses que havien de catapultar Musk en els negocis del futur: el món aeroespacial, la conducció autònoma i elèctrica i les energies renovables.

Els guanys, que van augmentar de forma exponencial, els va seguir reinvertint després en noves experiències amb més empreses, com Boring, OpenAI i Neuralink. I també en el món de les criptomonedes, amb les quals ha generat molt soroll darrerament.

En primer lloc, per fer que els usuaris poguessin comprar vehicles Tesla amb Bitcoins (i després descartar-ho), i també per donar suport a la criptomoneda Dogecoin, una moneda en forma de meme que té més de broma que d’utilitat i que ha utilitzat per especular amb els seus creixements explosius. Per a ell, un joc.

Amb tot, Musk té avui una fortuna incalculable que li permet crear projectes excèntrics, com voler ser el primer a portar humans a Mart amb SpaceX, o ser el primer a implementar dispositius neuronals a les persones per convertir els seus cervells en ordinadors. Elon Musk, geni i figura, s’està llaurant el terreny per convertir-se en el gran dominador del futur, el gran nom que pugui dominar totes les facetes que dominaran la Terra i els humans, dels viatges per l’espai a la robòtica i la neurociència.

Steve Jobs i Bill Gates van dominar el seu terreny, però Musk vol dominar-los tots.

Amb tot, Musk té avui una fortuna incalculable que li permet crear projectes excèntrics, com voler ser el primer a portar humans a Mart amb SpaceX, o ser el primer a implementar dispositius neuronals a les persones per convertir els seus cervells en ordinadors.

Elon Musk, geni i figura, s’està llaurant el terreny per convertir-se en el gran dominador del futur, el gran nom que pugui dominar totes les facetes que dominaran la Terra i els humans, dels viatges per l’espai a la robòtica i la neurociència. Steve Jobs i Bill Gates van dominar el seu terreny, però Musk vol dominar-los tots.

.

Qui és Elon Musk?

Qui és Elon Musk?SEGRE

tracking