SEGRE
fitxa tècnica

fitxa tècnicaSEGRE

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Un brindis per la memòria. Acabem de deixar enrere un altre any ben dur i n’encetem un altre amb intertesa, però amb l’esperança que sigui millor.

És per això que vivim una època tan estranya, que cal celebrar tot allò que puguem. I per fer-ho, què millor que un vi que, a banda de ser espectacular, és solidari.

Estem parlant de l’Aún Estamos a Tiempo, un projecte que neix de la suma de l’empenta i bona voluntat de diferents protagonistes. Aquests són el projecte I FEEL, el método (del Centre Geriàtric Lleida), Almenara Lleida i el celler del Castell del Remei, que és el que embotella el vi.

Aún Estamos a Tiempo és el resultat d’un cupatge de cinc varietats: ull de llebre, merlot, garnatxa, syrah i cabernet sauvignon.

És un vi negre (representa la intensitat de la vida) d’un marcat color picota amb reflexos granatosos pel seu temps de maceració, 10 mesos, en botes de roure francès. En nas, s’aprecien notes de confitura de fruits vermells amb records làctics i de criança; toffe i espècies dolces.

Records minerals i de pastisseria així com d’herbes aromàtiques com la farigola. En boca, té l’entrada lleugerament dolça i voluptuosa.

Apareixen els tanins molt ben integrats que emplenen el paladar. Persistència agradable que convida a prendre’n una copa rere l’altra.

A la contraetiqueta també queda clar l’objectiu de l’ampolla: “La vida, el vi i tu”, per deixar clar que encara som a temps de valorar el realment important a la vida que no són sinó coses tan bàsiques com la família, l’amor, l’amistat i la passió i el temps. I si ens falten encara més raons per triar-lo, cal destacar que els beneficis de la seva venda aniran destinats a la Fundació Pasqual Maragall per posar en marxa un laboratori capdavanter a Espanya i un dels més sofisticats del món de cara a la detecció precoç de l’Alzheimer amb una simple anàlisi de sang.

Trobareu aquest vi a Almenara Gourmet i a enbocagourmet.com. per brindar amb ell tot desitjant a tothom un bon any.

tracking