SEGRE

URBANISME

El nou pla per a les Basses, a punt al març

Un gabinet d’arquitectes n’ultima la redacció || La Paeria redacta el concurs per al càmping i el restaurant

El nou pla per a les Basses, a punt al març

El nou pla per a les Basses, a punt al març

Publicado por

Creado:

Actualizado:

En:

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va assegurar que l’equip encarregat de redactar el projecte del projecte de reparcel·lació de les Basses, el gabinet d’arquitectes Arqcoas, el tindrà enllestit durant el primer trimestre del 2017, entre el febrer i el març. Aquest pla urbanístic, que és el que ha de definir els usos que tindrà el parc, també reordenarà els accessos, amb una nova entrada des de la rotonda del Jardiland, que serà a càrrec de la Paeria i que es preveu executar també l’any que ve. “A la part pública del parc, l’any que ve hi haurà obres, ja toca”, va afirmar l’alcalde.

Paral·lelament, va explicar Ros, tècnics municipals de l’àrea de Contractació estan redactant el plec de condicions per treure a licitació la construcció i gestió d’un càmping i un restaurant, procés que inclou consultes amb empreses del sector. Aquests seran els primers equipaments a posar-se en marxa al parc de les Basses, que ja fa més d’una dècada que està sense gairebé usos.

La previsió és portar els dos expedients a aprovació de forma conjunta, per treure’ls a concurs a continuació.

El projecte hauria d’haver començat a caminar durant el 2016, segons les previsions de l’acord assolit entre el govern municipal i el grup del PDECat i Unió, però la seua tramitació urbanística i l’elaboració dels projectes tècnics necessaris ha resultat més lenta del que estava previst.

Conveni per a formació en seguretat viària Ros va firmar ahir la renovació del conveni amb Mapfre, que patrocina les activitats de formació en seguretat viària, que ara ampliarà a la prevenció d’accidents a la llar. Aporta 20.000 euros, que han permès durant l’últim curs formar més de tretze mil alumnes de setanta centres educatius.

tracking