x
Catalán Castellano
Regístrate | Iniciar sesión Regístrate Iniciar sesión
Menú Buscar
Buscador de la Hemeroteca
Segre Segre Premium

CARTA DEL ALCALDE
  • FÈLIX LARROSA I PIQUÉ
Paer en cap

La Fira de Sant Miquel, un bé a preservar, un bé a potenciar

23/09/2018 a las 05:22
La Fira de Sant Miquel, un bé a preservar, un bé a potenciar

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© La Fira de Sant Miquel, un bé a preservar, un bé a potenciar

SEGRE
La Fira de Sant Miquel, un bé a preservar, un bé a potenciar

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© La Fira de Sant Miquel, un bé a preservar, un bé a potenciar

SEGRE

Lleida celebra del 27 al 30 de setembre la 64a edició de la Fira de Sant Miquel (Saló Nacional de la Maquinària Agrícola) i la 33a edició d’Eurofruit, un dels majors símbols de reconeixement al motor de la nostra activitat econòmica i el millor aparador de l’empremta agroalimentària d’aquestes terres.

La Fira de Sant Miquel projecta internacionalment la marca Lleida i el fet que el certamen reforci enguany la presència d’expositors estrangers i l’important increment de sol·licituds de visitants internacionals, principalment de països africans i asiàtics, ho corrobora.

Amb aquest vessant internacional i la creixent ambició del programa de la Fira, que combina la tradició amb la permanent innovació, tots els patrons de la Fira apostem en ferm per avançar en termes d’internacionalització i en l’aplicació de la tecnologia dins del món rural, indispensable pel seu desenvolupament.

Lleida està situada dins de les primeres posicions del mapa mundial del sector agroalimentari i la Fira n’és una mostra any rere any. Aquest any, serà seu també d’una trobada important per teixir complicitats i establir aliances amb representants de la Franja, per sumar esforços en la cooperació i en l’impuls del principal motor econòmic de les nostres comarques. M’agradaria destacar l’ampli ventall de jornades que se celebraran entorn del concepte AgroSmart, l’agricultura 4.0 o la incorporació d’empreses expositores de start-up Agràries, un àmbit que com a Paer en Cap i president de Fira de Lleida desitjo que sigui un referent en l’aplicació tecnològica a la Catalunya rural en futures edicions.

Mercès a l’Horta de Lleida, la nostra ciutat és avui capital d’una de les principals àrees de producció agroalimentària d’Europa. Un guardó que ha aconseguit pel seu caràcter innovador i també per l’esperit competitiu, que l’han fet superar els reptes, convertint-lo en un territori agrari de referència.

Per tot això, Lleida pot oferir una Fira de Sant Miquel que vol aportar coneixement, reflexió, formació també i contacte personal per continuar impulsant un sector essencial per al nostre país. En la primera Fira de Sant Miquel que viuré com a Paer en Cap, us vull animar molt especialment a gaudir de la fira, ja sigui des de l’àmbit professional com del ciutadà, i a gaudir d’aquest espai que identifica la nostra ciutat i economia arreu.

Etiquetas
Lo más...
segrecom Twitter

Opiniones sobre @segrecom

Envía tu mensaje
Descubrir
Segre
© SEGRE Calle del Riu, nº 6, 25007, Lleida Teléfono: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre