SEGRE
Això tot just recomença

Això tot just recomençaSEGRE

Creado:

Actualizado:

Correspon, ara, donar les gràcies: als 13.321 lleidatans i lleidatanes que van fer confiança al projecte socialista en les eleccions de 26 de maig passat; als que ens han acompanyat en aquesta aventura frenètica i apassionant els últims mesos, especialment a tots i cadascun dels treballadors de la Paeria, servidors públics professionals i vocacionals que fan possible que l’Ajuntament de la segona capital de Catalunya rutlli; als sis nous regidors socialistes que em faran costat al saló de plens i que els quatre anys vinents treballaran perquè Lleida continuï avançant com ha fet els últims quaranta anys de la mà de governs de progrés, i a la família, als amics i als coneguts que ens han insuflat forces per continuar endavant.

Correspondrà, d’aquí a pocs dies, passar a l’oposició, amb els mateixos edils que l’equip guanyador de les eleccions, el de Miquel Pueyo, a qui reitero el que li vaig transmetre personalment fa uns dies: en els socialistes trobarà una oposició lleial, disposada a donar suport a aquells projectes que ajudin a fer de Lleida una ciutat encara més gran, en el sentit ampli de la paraula. Una oposició honesta que no actuarà en funció de fílies i fòbies personals, que evitarà la resta, ans el contrari: buscarà la suma i posarà l’interès general per damunt de tot.

Pot estar tranquil el nou paer en cap els pròxims quatre anys: els socialistes, passi el que passi, doni la política les voltes que doni, garantirem l’estabilitat del govern, perquè la ciutat no es pot permetre una Paeria afeblida per lluites partidàries soterrades. El futur alcalde té el dret –i el deure– de buscar aliances que li permetin gestionar l’Ajuntament amb l’autoritat suficient. Respectarem els pactes que s’acabin tancant, ens agradin més o menys, però el PSC, que farà oposició contundent quan toqui, serà la garantia que Lleida no visqui un mandat pendent de les vel·leïtats de la política. I serà la garantia, també, que la ciutat avanci en termes de justícia social, d’ocupació i de dinamització econòmica.

Correspon, ara, mirar endavant des d’altres responsabilitats, i assumir nous rols, perquè “el futur ens reserva alguna cosa millor, sempre que tinguem el valor de seguir intentant-ho, de seguir treballant i de seguir lluitant”. Manllevo la cita a qui va ser el 44è president dels Estats Units, Barack Obama. La hi manllevo i me la faig meva.

Gràcies, Lleida. Gràcies, lleidatans i lleidatanes. Això tot just recomença.

Això tot just recomença

Això tot just recomençaSEGRE

tracking