SEGRE

Jordi Ribal

Sr. Ros, avui m'han atropellat a la vorera

Vista del tramo que se modificará para instalar carril bici.

Vista del tramo que se modificará para instalar carril bici.

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

Sr. Ros, avui quan sortia del treball, una bici que circulava força ràpid per la vorera m’ha atropellat, per sort m’he pogut protegir i no ha passat gran cosa, una gratada en una cella, m’ha trencat el que havia comprat al supermercat i ja està. I té la barra de dir-me “el ciclista” que jo també corria, com si no poguéssim els vianants anar ràpid per la vorera!

Però, què hagués passat si arribo a anar acompanyat de la meva filla de 7 anys o de la meva mare de 82? Doncs que ara estaria a l’hospital d’acompanyant o potser en un altre lloc més tràgic. Quan pensen prohibir circular les bicicletes per les voreres fora dels carrils habilitats perquè ho facin? Quan pensen començar a multar els que circulin amb la bici per les voreres, espantant moltes vegades als vianants i ferint-los com m’ha passat avui a mi?

Sap què penso, que potser es posaran a redactar un decret o el que faci falta quan l’atropellat/ a sigui algú del vostre entorn més proper. Perquè m’imagino que sap que atropellaments n’hi ha i molts, i no n’hi ha més perquè els vianants moltes vegades esquiven els “fitipaldis” de la bicicleta.

Des d’aquesta carta els demano que es posin a intentar solucionar un problema que cada dia va a més per no haver de lamentar cap desgràcia en un futur proper. Un atropellat més.

JORDI RIBAL
tracking