SEGRE

Companys de l'escola Ramon Farrerons de Bell-lloc d'Urgell

Pensant en tu, Antonieta

carta

cartacarta

Creado:

Actualizado:

Avui ja no serà un dia qualsevol, ni demà, ni l’altre. La mort t’ha trobat dempeus, com sempre. Suportant fermament l’adversitat, fins al final. Deixant empremta, caminant amb pas ferm i decidit.

Avui ja no posaràs la data, ni demà, ni mai més. I això ens costa d’encaixar. Però sabem que allí on siguis, ens donaràs un cop de mà per continuar. Tu ens has ensenyat a no defallir mai. Avui hem entrat a la teva aula, i hi hem trobat el silenci. Però no estava buida. Estava plena de tu. Hem entrat a la teva aula, i en cada racó hi hem trobat l’Antonieta de sempre. La que va arribar fa vuit anys a l’escola. I hem trobat l’ànima d’una companya eficient, entregada a la seva feina. I sense el teu permís, hem escrutat la pissarra, les parets, els murals... I en cada racó i hem trobat l’Antonieta plena d’energia, sempre tan forta i resolutiva. L’Antonieta manetes, la que era capaç d’esmenar-ho tot.

Avui ja no obriràs la porta d’infantil, ni demà, ni passat demà... Però l’obrirem i tancarem pensant en tu. I els nens, i els grans, i els centenars d’alumnes que has tingut et ploren i et ploraran. I et recordaran obrint-los totes les portes al Món. Vet aquí la grandesa de la nostra feina, quina recompensa més gran! Avui ja no serà un dia qualsevol i ho sabem. Avui serà un dia trist, i demà també i l’altre, però els teus nens i nenes de P3 ens encomanaran una rialla sincera, com la teva. Avui serà un dia gris, però l’omplirem de colors com a tu t’hauria agradat.

T’estimem i et recordem, Antonieta. Descansa en pau i acompanya’ns des d’allà on siguis.

tracking