SEGRE

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

Ja fa mesos que em rodava pel cap escriure sobre la L7 d’Autobusos de Lleida, però avui ja ha estat massa exagerat: 17.25, dimarts, 9 d’octubre. La meva filla em truca molt mosquejada que fa 25 minuts que espera l’autobús de la L7 a la parada del C. del Centre (la Bordeta) en direcció als Mangraners. Davant la meva incredulitat, ja que la freqüència de pas en dies feiners i a aquesta hora és de 13-14 minuts, truco a Autobusos de Lleida, on una senyora molt atenta em comunica (després de parlar amb algú altre) que no tenen notícies de cap incidència a la L7.

Doncs bé, només hi ha dos opcions, que la meva filla menteix o que ho fa Autobusos de Lleida. De fet, no puc provar cap dels dos extrems, però tendeixo molt més a creure la meva filla, que no té cap motiu per enganyar-me, que no pas Autobusos de Lleida. I vostès, estimats lectors, a qui es creuen?

Tristament, he de dir, i ja que hi som posats i que la L7 és la que em toca patir, a mi també, que és habitual que aquesta línia no respecti la freqüència de pas publicada. I ho dic amb coneixement de causa. Tinc la mania que quan l’agafo a la parada del Riu (altra banda de l’Ajuntament) en direcció la Bordeta, de mirar el rellotge, i són moltes, massa vegades, que veig que la freqüència de pas és de 16-19 minuts.

Això una sola vegada no tindria importància, ara bé, quants autobusos de menys al servei de l’usuari representa això al cap de l’any? Deixo les matemàtiques en mans dels experts... Que jo ja no dono per més...

tracking