x
Catalán Castellano
Regístrate | Iniciar sesión Regístrate Iniciar sesión
Menú Buscar
Buscador de la Hemeroteca
Segre Segre Premium

  • Francesc Beà Bessó

Salvem el bosquet de Palauet

Actualizada 15/04/2019 a las 11:11
La bossa robada va aparèixer al bosc urbà a prop del lloc de l’atracament.

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© Bosque urbano.

SEGRE
SR. DIRECTOR:

Ara l’alcalde de Lleida ens ven confusió sobre el bosquet de Palauet de la Bordeta. Un dia ens diu que ha trepitjat el carrer, cosa que deu ser molt rellevant per a ell, no ho deu fer gaire sovint. Ara, en una carta bustiada als veïns del barri, ens diu que els terrenys que ocupa el bosquet no són de titularitat municipal, ens diu, textualment, el següent: “Que actualment el pla general preveu l’expropiació dels terrenys que ocupa el bosquet.”

Els veïns no ens expliquem com en uns terrenys que entenem, a tenor de la seva carta, que són privats, si va construir el seu dia l’estació de bombeig d’aigua potable a Magraners, com és que no està tancat i inclou una zona de jocs infantils?

No comprenem perquè, quan els arbres eren petits i s’havien de regar amb freqüència, ho feia l’ajuntament, que els va cuidar fins que van començar a dissenyar el polígon de Torres Salses. El senyor alcalde, en el seu escrit, amenaça que si els veïns insisteixen a conservar l’actual bosquet, hauran de pagar 20 milions als propietaris dels terrenys de l’actual bosquet, perquè la Paeria els haurà d’expropiar. El senyor alcalde crea confusió i desinformació, potser està mentint deliberadament i està jugant amb les il·lusions dels veïns, i sembla que amb la intenció de dividir i enfrontar el veïnat utilitzant els diners públics.

Aquesta és una pràctica que el seu partit, a través dels seus representants de torn, ha utilitzat molts cops per aturar les veus dissidents. És bo que la gent ho sàpiga ara que som a temps. Els alcaldes haurien de ser pacificadors, no piròmans.
Comenta el contenido

Lo más...
segrecom Twitter

Opiniones sobre @segrecom

Envía tu mensaje
Segre
© SEGRE Calle del Riu, nº 6, 25007, Lleida Teléfono: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre