SEGRE
Rufián, ayer en un acto de ERC ante la conselleria de Economía.

Rufián, ayer en un acto de ERC ante la conselleria de Economía.ACN

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

Dimarts llegia al SEGRE la notícia sobre les candidatures de les municipals, que parlava de l’augment de candidatures d’esquerra i que sembla lògic si mirem les enquestes que surten a diari. Ahir, amb la publicació de les candidatures vaig estar mirant com faig sempre la gent que es presentava als pobles de la vora, sempre fa gràcia veure si hi ha algú que coneixes.

A mesura que anava mirant tots els municipis en veia ben pocs amb candidatures d’Esquerra Republicana, molts independents, i la curiositat em va fer comptar. Vaig veure que de les 196 candidatures, només 84 s’anomenaven Esquerra Republicana, per tant, el resum és ràpid, la marca Esquerra ni agrada ni aglutina. Clar que ara deuré tenir alguna resposta dient que la marca Acord Municipal vol unir gent per treballar pels pobles, bla, bla, bla... tot el que vulgueu, però la gent sota la marca Esquerra no se sent còmoda i no hi volen anar.

I el missatge per a tots aquells que es presenten com a independents amb ganes de treballar pels seus municipis seria que fessin una agrupació d’electors, que no cal que es deixin enganyar ni per ERC ni per cap altre partit per fer llistes. Segurament fins d’aquí quatre anys, no sabran res més d’aquests que els han vingut a veure ara per fer una llista perquè els perilla la cadira o perquè en volen una de més còmoda i més bona.

tracking