SEGRE

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

Degut a les necessitats d’atenció dels pares, ja fa uns anys que s’opta pel servei que ofereix el Centre Betula Alba, a Almacelles. Allí han estat els dos fins a la fi dels seus dies entre nosaltres. Han estat uns anys en què hem conegut i estimat aquest centre ple de persones que vetllen constantment pel benestar i per la qualitat de vida d’aquelles altres que necessiten atenció per la diversitat del seu estat.

En el cas del pare, el proper dia 19 de maig farà ja set anys que es va morir. I, pel que fa a la mare, ens va deixar el passat dia 28 d’abril.

Ja ho vàrem fer quan el pare ens va deixar, però ara és hora també d’expressar el nostre més sincer agraïment a totes les persones i a tots els professionals que han estat al costat de la nostra mare durant tots aquests últims anys, fent-la viure feliç i contenta, omplint-la d’atencions i atenent tots els seus malestars i les seves malalties.

Betula Alba és el nom en llatí del bedoll blanc, “un dels arbres amb més propietats terapèutiques i curatives”. Bé, el centre sota aquell nom escollit en el seu dia ha estat fent la seva tasca de manera anònima per part de tots els treballadors i treballadores que, dia a dia, minut a minut i segon a segon, han estat atenent els pares i tantes persones que aquest centre ha acollit. Certament el centre ha fet bo el nom que se li va posar i Betula Alba ha estat un gran remei en els nostres temps per atendre les persones que necessiten atenció.

Gràcies immenses i de cor a tots –sense excepció–, els que heu ajudat els pares a arribar amb dignitat fins als últims dies de les seves vides.

tracking