SEGRE

Lluís Schell Sala

Sobre l'estat de les voreres de la ciutat

Estado de una de las aceras de la calle Cappont esta semana.

Estado de una de las aceras de la calle Cappont esta semana.AMADO FORROLLA

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

Més d’una vegada m’he preguntat si el nostre alcalde es passeja de tant en tant pels carrers de Lleida o és que es desplaça sempre amb el cotxe oficial. No sé si s’ha adonat alguna vegada, ell o algun dels regidors de la Paeria, de la gran quantitat de rajoles que es belluguen a les voreres dels carrers de Lleida, amb el perill que això suposa per als nostres pantalons, sobretot quan plou o quan acaben de passar la mànega amb aigua a pressió. No us podeu imaginar les vegades que me’ls he embrutat amb les corresponents esquitxades i que en alguna ocasió fins i tot he hagut de passar per la tintoreria per deixar-los com a nous.

També vull denunciar la brutícia d’alguns carrers per on acostumo a transitar a diari, com és la zona de Gardeny-Unió, fan fàstic i em refereixo a la decoració totalment vergonyosa de tifes de tota mena de mida, color i textura que les mascotes, amb la complicitat dels seus incívics propietaris, deixen en qualsevol lloc i amb tota impunitat, i que s’eternitzen sobre la vorera per manca de manteniment.

Per tot això, demano al senyor alcalde que ordeni revisar les rajoles de les voreres i que faci complir amb mà dura les normes de civisme recollides en l’ordenança municipal i que tothom ha de complir sí o sí.

tracking