SEGRE
Una usuaria sube a un autobús en la parada enfrente de la Paeria.

Una usuaria sube a un autobús en la parada enfrente de la Paeria.

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Em permeto dirigir-me a vostè per fer-li arribar la meva queixa relacionada amb la parada de descans que fa l’autobús de la línia 6 (Magraners) davant el numero 37 de l’avinguda Pla d’Urgell (Bordeta). Aquest aturada comença a les 7.30 hores del matí i dura fins a les 22.00 - 22.30 hores de la nit, són 15 hores, aproximadament, que hem de suportar l’infernal soroll.

Aquesta parada de descans, normalment, és de 3-4 minuts, de vegades arriba fins als 6-7 minuts, la fan amb el motor en marxa i ara a l’estiu a més amb l’aire condicionat del vehicle en funcionament, per tant s’ajunta el soroll del motor i el dels aparells exteriors de l’aire condicionat i és infernal. Arriba un moment que aquest soroll es fa insuportable per als veïns que vivim al costat de la parada, ja que a l’estiu tenim les finestres obertes o el pis està més ventilat que a l’hivern i encara que tinguem les portes i finestres tancades, el soroll també se sent perfectament.

Un cop ho vaig comentar amb un conductor de l’autobús i ell mateix em va reconèixer que, efectivament, el soroll que feien era molt molest. Reconec, i estic completament d’acord, que els conductors hagin de descansar uns minuts determinats cada hora, que és el temps que tinc controlat, uns minuts amunt uns minuts avall, mentre surt de la parada i torna a arribar. Així doncs, proposo que aquesta parada de descans la facin efectiva a l’Av. Miquel Batllori, per exemple a la parada de Mega Àsia, anterior Caprabo o a la del Mercadona o al final davant de Decathlon, ja que no hi ha cap habitatge a prop al qual pugui molestar el soroll i poden estar el temps que necessiten, repeteixo, sense molestar ningú.

No sé si la decisió és de Moventis, empresa dels autobusos, o de l’Ajuntament.

tracking