SEGRE

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

Tothom i a tot arreu se’n parla: el clima està canviant –potser més de pressa del que ens pensàvem– i cada cop és més difícil adaptar-s’hi. Aquesta afirmació és una obvietat, també és bastant evident que assistim d’una forma passiva a aquest esdeveniment. Com a consumidors, penso que no n’hi ha prou amb reciclar, cal sobretot insistir en l’ús responsable dels recursos que són de tothom.

Crec que és molt important que alguns supermercats hagin reduït les bosses de plàstic. És un primer pas, potser un altre seria tornar als envasos de vidre retornables, al capdavall entre llençar les ampolles al contenidor i tornar-les al súper no hi ha tanta diferència. A més, les begudes tindrien més bon gust, potser només caldria que Coca-Cola donés exemple i aviat es convertiria en una moda. Ja sé que aquestes paraules semblen un brindis al sol, però no sé què passaria si, per exemple, tots contactéssim amb cocacola.com i féssim pressió.

De vegades els problemes es resolen quan se’n crea un de més gran. No n’hi ha prou amb netejar els oceans de plàstics, seria més coherent no abocar-n’hi. Jo ja he contactat amb Coca-Cola i San Miguel, algú més s’hi anima?

He pres aquesta iniciativa perquè aquest cap de setmana passejant per un bosc a 1.500 metres i amb 30 graus veia com els avets i els pins negres tenien fulles resseques i gairebé no havien llucat. Que n’és de bonic, el bosc!

tracking